Uusi Asterix, nimi ja kansi on nyt tässä!

09.10.2009 Tri Tuomio

Nyt se on lopultakin julkistettu. Eikö vaan ole komea kansi!

22.10.2009 ilmestyvä uusi Asterix-albumi kantaa nimeä: Asterixin ja Obelixin syntymäpäivä – Kultainen kirja.  Albumi sisältää 56-sivua uusia, ennen julkaisemattomia seikkailuja. Uusi albumi on osa Asterixin ja kumppaneiden 50-vuotisen taipaleen juhlistusta.

Pariisissa pidettiin torstaina 8.10.  lehdistötilaisuus, jota kunnioitti läsnäolollaan itse taiteilija Uderzo. Netistä löytyy AFP:n videoklippi, josta voi tsekata, kuinka hulppeasti Pariisissa julkaisut hoidetaan…

Nyt vain odotellaan pari viikkoa, niin päästään lukemaan ja ihailemaan uusia seikkailuja. Albumi siis kaupoissa to 22.10.

Osta uusi Asterix sarjakuva-albumi Egmontin verkkokaupasta

AST_0209_lr

Avainsanat