Satuja lapsille: Muumi-lehden iltasatuja

06.10.2009 Tri Tuomio

muumin-iltasadutSatuja ja tarinoita lapsille Muumien matkassa! Muumi-lehden iltasatuja – Muumitalo kullan kallis sisältää iltasatuja ja tarinoita, joissa muumipeikko ja kumppanit seikkailevat Muumilaakson maisemissa, sirkuksessa ja jopa merellä. Vuodenajat ja seikkailut vaihtuvat, mutta lopulta Muumit aina palaavat kotoisaan Muumitaloonsa, jonka seinien suojissa on turvallista käpertyä talviunille. 

Muumi-lehden iltasaduissa ja tarinoissa vuorottelevat jännittävät seikkailut ja hupaisat väärinkäsitykset. Lähteekö Niiskuneiti kiertävän sirkuksen matkaan ja selviääkö harvinaisten kuuruusujen salaisuus muumeille? Entä mikä on Nipsun lahja? Muumi-lehden iltasadut sisältävät 18 opettavaista ja hauskaa tarinaa lapsille, joista koko perhe voi nauttia.

Muumipeikko uitti unelmoivasti tassujaan merivedessä istuessaan Seikkailun kyydissä Muumimamman, Muumipapan, Nipsun ja Niiskuneidin kanssa. Pieni purjevene liukui sulavasti vedessä kohti kaukaista poukamaa. Muumimamma katseli poukamaa messinkikaukoputkellaan.

– Maata näkyvissä! hän huusi.

– Hyvä! Pidän purjehduksesta, sanoin Nipsu. Mutta vielä enemmän pidän tutkimusretkistä!

– Mitä mahdamme löytää? tuumaili Niiskuneiti

Satuja ja tarinoita lapsille: Muumilehden iltasatuja – Muumitalo kullan kallis myynnissä lehtipisteissä 7.10. alkaen.  Suositushinta 7,90€, 64 sivua.

Avainsanat