Viikon Kannet: Willerit Patagoniassa

05.10.2009 Tri Tuomio

Viikon Kannet tarjoillaan tällä viikolla kahteen otteeseen. Viikonlopulle ajoittunut verkkokauppaohjelmistomme päivitysversio työllisti ahkeraa toimiston väkeä niin kunniakkaasti viime viikolla, että hulinassa unohtui yhtä sun toista – ja vähän kolmattakin. 

Ensimmäisessä kansipaketissa pääosan varastaa Tex Willer -suuralbumi Patagonian Rangerit, jonka käsikirjoituksesta vastaa Texin luottokynäilijäksi vakiintunut Mauro Boselli. Unohtaa ei sovi myöskään mainetta niittänyttä mangahittiä, Hollow Fieldsiä, jonka päätösosassa selviää Hollow Fieldsin oppilaiden kohtalo.

tex-willer-albumi-patagonian-rangerit

Tex Willer: Patagonian rangerit

Tex ja Kit Willer matkustavat Patagoniaan, jossa käydään intiaanisotaa laajojen pampa-alueiden hallinnasta. Heidän komennuksenaan on auttaa kuvernööri Montalesin hyvin tuntemaa Ricardo Mendozaa levottomuuksien selvittämiseksi. Intiaanivaltakunnan heimojen täydellisen tuhoamisen uhatessa sekä Tex Willer kumppaneineen että Mendoza joutuvat valitsemaan puolensa kiivaissa sotatoimissa. 

Saatavilla Egmontin verkkokaupasta!

hollow-fields-manga-3

Hollow Fields 3

Japanin ulkoministeriön palkitseman mangahitin viimeinen osa! Hollow Fields huipentuu! Japanin ulkoministeriön palkitseman mangahitin viimeinen osa! Neiti Weaver paljastaa lopultakin johtamansa kokeen karmivat tarkoitusperät. Lucy ja Claude päätyvät vangeiksi tuulimyllyyn, jossa heitä odottaa kuolemaakin kammottavampi kohtalo! Onnistuvatko he lyömään kapuloita insinöörien rattaisiin, vai uhrataanko Hollow Fieldsin oppilaat kiellettyjen tieteiden alttarilla?

Suositellaan yli 9-vuotiaille.

Saatavilla Egmontin verkkokaupasta!

salapoliisi-conan-manga-56

Salapoliisi Conan 56

Salapoliisi Conan jälleen vauhdissa! Vanhassa talossa keskellä vuoristoa tapahtuu murha, ja salapoliisipojat ovat taas sattumalta paikan päällä. Onko syyllinen siellä asuva vanha rouva, joka muistuttaa noitaa? Mitä piilee murhenäytelmän takana? Lisäksi paljastuu jännittäviä asioita salaperäisen uuden koulutoverin Eisuke Hondon menneisyydestä sekä ovela petosyritys!

Ei suositella alle 12-vuotiaille.

Saatavilla Egmontin verkkokaupasta!

Avainsanat