13 kysymystä sarjakuvamestarille

29.09.2009 Tri Tuomio

Stan-Lee_1973Sarjakuvalegenda Stan Lee pohtii brittilehti Guardianin Games -blogin haastattelussa nykypäivän viihdebisneksen hurjaa kehitystä. Lee kertoo myös, minkä sarjakuvahahmon hän olisi halunnut keksiä ja toisaalta, mikä hänen luomistaan hahmoista muistuttaa eniten tekijää itseään.

Grand-old-marvel-man myöntää rehellisesti, että videopelit ja elokuvat ovat nykypäivän viihdettä. Videopelien tarinankerrontaa ja moniulotteisuutta hän kuvailee jopa ihmeeksi.

What do you think is the greatest misconception about comic books?
The fact that it isn’t really literature. As far as I’m concerned, a really great comic-book story is every bit as creative and important as a great story done in any other form of the media. (Stan Lee)

Lue Stan Leen 13 vastausta Guardianin Games blogista (englanninkielinen)

Mitä Stan Lee kertoi Michael Jacksonista?

Kuva: Alan Light

Avainsanat