Barbie-elokuva vihdoin leffateattereihin

25.09.2009 Tri Tuomio
Tinypic®
Tinypic®

Barbie vihdoin elokuvakankaalle! Maailman tunnetuimmasta nukesta  tehdään vihdoin ihmisten näyttelemä elokuva. Animaatioelokuvista Barbie on entuudestaan tuttu, mutta nyt elokuvastudio Universal on päässyt sopuun nukkea valmistavan Mattelin kanssa ihkaoikeasta leffaversiosta.

Maailman myydyin lelu on pitkään ollut haluttu tuote Hollywood-koneiston käsiteltäväksi, mutta aina tähän päivään asti Mattel oli varjellut visusti vaaleanpunaisen sankarittarensa oikeuksia.

Barbie-elokuvan tuottajaksi on pestattu Laurence Mark, jonka aikaisempia elokuvia ovat olleet muun muassa Glitter, Jerry Maguire ja I, Robot. Mutta ehkä kaikkein mielenkiintoisin kysymys kuitenkin on, kuka näyttelijätär valitaan maailman suosituimman leidin rooliin?

Lue myös:

Oletko Barbie-guru?

Avainsanat