Viikon Kannet: Vihollisässä ja Hirviöprinsessa

23.09.2009 Tri Tuomio

Viikon Kannet esittelee jännitystä korkealta ja kovaa. Tuorein Korkeajännityksen X-painos sisältää tarinan tappavien taivaiden sankarista, Vihollisässä Hans von Hammerista, joka niittää liittoutuneiden ilmavoimia kuin heinää, mutta sodan melskeissä kuitenkin seuraa aina omantuntonsa ja kunniansa ääntä.

Kuluneella viikolla saatiin jatko-osat myös kahteen tyttöenergiaa sisältävään manga-sarjaan. Oh! my Goddess 25 sisältää enkeli- ja demonihenkien ansiosta enemmän naiskauneutta kuin laki sallii. Toisaalla hehkeän goottilolitan, Hirviöprinsessa Himen, veriooppera jatkuu ja ken tietänee, vaikeneeko jonkun oktaavit tähän numeroon…

korkeajannitys-x-vihollisassa-kannet

Korkeajännitys “X” – Vihollisässä

Robert Kanigherin ja Joe Kubertin luoma Vihollisässä on yksi sarjakuvamaailman kiehtovimpia sotasankareita, ja vihdoinkin hahmon klassisia tarinoita julkaistaan myös suomeksi. Kylmänä tappokoneena pidetyn Hans von Hammerin ainut ystävä on susi, joka pitää hänelle seuraa tämän metsästysretkillä Saksan “Mustassa metsässä”. Tarkoitettu kaikille historiasta ja laadukkaasta seikkailusarjakuvasta kiinnostuneille.

Saatavilla Egmontin verkkokaupasta!

hirvioprinsessa-hime-manga-8

Hirviöprinsessa Hime 8

Tappavaa tyttöenergiaa! Hime löytää itsensä kuoleman porteilta, mutta tämä ei maailman kylmäpäisintä kruunupäätä hetkauta. Hiro ja kumppanit puolestaan joutuvat vaikeuksiin lain pitkän kouran kanssa. Jättiläispandan pitäminen lemmikkinä ei nimittäin ole sallittua. Luvassa on myös dyynejä ja jättiläishiekkamatoja…

Suositellaan yli 14-vuotiaille.

Saatavilla Egmontin verkkokaupasta!

oh-my-goddess-manga-kannet-25

Oh! my Goddess 25

Oh! My Goddess -mangamaailma jatkaa enkelien ja demonien vauhdittamaa matkaansa. Varomattoman toivomuksen seurauksena Keiichi saa ikuiseksi seuralaisekseen ja tyttöystäväkseen kauniin jumalattaren, joka on valmis toteuttamaan sankarimme pienimmänkin toivomuksen. Belldandyn voimat pitää kuitenkin salata koulutovereilta ja omalta perheeeltä, mikä ei ole helppo tehtävä, koska soppaa saapuvat hämmentämään myös hänen hehkeät, villit ja taikavoimaiset siskot. 

Saatavilla Egmontin verkkokaupasta!

Avainsanat