Viikon Kannet: Käpylehmipojat & mangajulkaisut

16.09.2009 Tri Tuomio

Viikon uutuuskannet kulkevat mangajulkaisujen johdattamina, mutta mahtui julkaisurintamalle myös pitkään odotettu minialbumi, kun Egmont lanseerasi markkinoille Sarjis 2009-voittajateoksen Käpylehmipojat & kumppanit.

Käpylehmipojat & kumppanit kutkutteli ainakin allekirjoittaneen humoristisia nyörejä, ja toivon vilpittömästi voittajakolmikolle lisää palstamillimetrejä myös jatkossa. Toivottavasti suomalainen strippisarjakuva saa ansaitsemaansa huomiota ainakin piirun verran enemmän tämän julkaisun myötä.

ALIC_0109_lr

Alice 19th

Egmontin syksyn uutuusmanga! Kiehtovaa shojo-mangaa Fushigi Yuugin tekijältä! Yuu Watasen jännittävä ja romanttinen seitsemänosainen sarja Alice 19th kertoo 15-vuotiaasta Alicesta, joka on elänyt tavallista elämää menestyvän siskonsa varjossa. Eräänä päivänä kaikki kuitenkin muuttuu…

Saatavilla Egmontin verkkokaupasta!

Sarjis 2009 -kansikuva.

Käpylehmipojat & kumppanit

Suomalainen strippisarjakuva elää ja voi hyvin – sen todistavat vuoden 2009 SARJIS-kilpailun voittajat. Kolme riemastuttavaa uutuussarjaa esittelee meille luonnon ihmeitä suomalaisen sielunmaiseman nurjalta puolelta. Näissä tarinoissa cowboyt eivät kestä laktoosia, sudet ja jänöt tanssivat sulassa sovussa ja ilmastonmuutos tuo tullessaan muutakin kuin hellettä.

Saatavilla Egmontin verkkokaupasta!

pika-aikuinen-2-otona-nutts

Pika-aikuinen – Otona ni Nattsu 2

Mehukasta mangakomediaa! Heinäkuussa alkanut sarja saa vihdoin jatkoa. Viidesluokkalainen Natsumi haluaa kiihkeästi aikuisemman naisen vartalon. Eräänä päivänä hän saa käsiinsä outoja pähkinöitä, jotka toteuttavat tämän toiveen, mutta eivät ilman sivuoireita. Ja ovatko kurvit sittenkään avain onneen?

Saatavilla Egmontin verkkokaupasta!

Nana-9-manga

Nana 9

Punk-prinsessa ja rakkauden nälkäinen pikkukaupungin tyttö Nana Tokion sykkeessä. Vanha kaveripiiri uhkaa rikkoutua, kun Nanan raskaus pistää parisuhdekuviot ja asumisjärjestelyt uusiksi.

Saatavilla Egmontin verkkokaupasta!

Inuyasha-manga-48

InuYasha 48

Sesshoomaru astuu Helvetin porteista pelastaakseen Rinin. Kuolleiden maasta pakeneminen ei kuitenkaan ole helppoa. Onko edes voimistuvasta Tenseigasta apua? Sarja lähenee huipennustaan.

Saatavilla Egmontin verkkokaupasta!

Avainsanat