Festarihuumaa!

11.09.2009 Tri Tuomio

No huomenna ne sitten alkaa. Sarjisfestarit siis. Kun katsoo ohjelmatarjontaa, niin täytyy todeta, että hieno viikonloppu tulossa. Jos vaan itse sieltä tiskin takaa ennättäisi paria ohjelmanumeroa seuraamaan, niin tyytyväinen olisin. Tänään startataan kohti Helsinkiä ja laitellaan upeat painotuotteemme valmiiksi odottamaan huomisen innokkaita festariasiakkaita. Glorian pöydästä löytyy herkulisia uutuuksia. Henkilökohtaisesti suosittelen Richard Thompsonin Pellonreunaa – aivan ihana, ei siis ihana ihana  sillä söpöllä tavalla vaan juuri silleen sekosti ihana. Mun uusi suosikki on tämä.

Ja on se Shokkikin kyllä aikas karmivan ihana. Vaikka jutut onkin 70-luvulta, niin tuoreelta ja karmivilta ne tuntuu. Samalla lailla kuin mustavalkoiset kauhuklassikkoelokuvat 20-luvulta. Mun mielestä ne on aina vaan yhtä karmivia, eikä nykymaailman tehosteet ja efektit ole mitään niihin verrattuna…niin, kaikilla meillä on kieroutemme…

Takaisin festareihin. Toinen Egmontin myyntitiski on sitten Mangapäivän pitopaikassa eli Bio Rexissä. Sieltä nopeimmat saa ennakkomyynnissä olevan uutuuden Alice 19th ykkösosan festarihintaan. Lisäksi löytyy muutava aivan painotuore numero jo juoksevista sarjoista sekä tietysti löytölaarista voi löytää juuri sen puuttuvan mangan.

Omasta puolesta toivotan kaikki tervetulleiksi Helsingin festareille, paikanpäällä voi tulla kertomaan toiveitaan sarjakuvien suhteen, antaa palautetta tai moikata muuten vaan. Niin ja siinä samalla ostatte tietysti kassillinen sarjiksia!

Nähdään festareilla!

Avainsanat