Katin Viikon kannet

10.09.2009 Tri Tuomio

Sarjakuvia sarjakuvia sarjakuvia! Maukas julkaisuviikko on tuonut silmiemme eteen jälleen tukun kiehtovia sarjakuvapainoksia, ja osa kermasta on tuttuun tapaan voideltu Viikon kansiin.  Viikon sarjakuvajulkaisuista pitää nostaa esiin myös Maaginen Ponini 5: Aamun Kajo sekä mangasarja Vampire Kisses – Verisukulaiset kolmas osa.

Sokerina pohjalla sarjakuvien ystäville on viikonlopun Helsingin Sarjakuvafestivaalit, jonka yhteydessä ilakoitavasta mangapäivästä myös Yookai kirjoitti. Joten sirilimpsis, näillä puheilla, nauttikaamme viikon tuoreista sarjakuvajulkaisuista:

mustanaamio_spesiaali_tuote

Mustanaamio-spesiaali

Satasivuiseen nostalgiapakettiin on koottu Lee Falkin sekä erään suosituimman Mustanaamio-piirtäjän, Sy Barryn, laatimia klassisia tarinoita, joissa kerrotaan muun muassa ensimmäisen Mustanaamion tarinat sekä paljastetaan, miten Viidakkopartio perustettiin.

Saatavilla Egmontin verkkokaupasta!

pellonreuna-sarjakuva

Pellonreuna: Umpitien päässä

Pellonreuna (Cul de Sac) on uusi strippisarja, jota on jo ehditty kehua Tenavien sekä Lassin ja Leevin manttelinperijäksi. Tämä Richard Thompsonin luoma sarja kertoo Aliisa-tytön ja hänen perheensä elämästä omakotilähiössä, jota toiset meistä saattaisivat pitää painajaismaisenakin. Huumorihitti on syntynyt! Sarja lienee monelle tuttu Ilta-Sanomista.

Saatavilla Egmontin verkkokaupasta!

gentlemens-alliance-cross-manga

The Gentlemen’s Alliance Cross 2:

Keisarillista akatemiaa käyvä Haine-tyttö on ihastunut jo vuosia sitten Shizumasa Touguun, joka on koulun oppilaskunnan puheenjohtaja. Unelmien prinssillä huhutaan olevan jo poikaystävä, mutta se ei saa pippurista Hainea menettämään toivoaan… Perheensä myymällä Hainella on edessään hurjia seikkailuja eliittikoulun salaisuuksien ja valtataisteluiden keskellä.

Saatavilla Egmontin verkkokaupasta!

shokki-creepy-kokoelma

SHOKKI:

Legendaarinen SHOKKI mullisti suomalaisen sarjakuvan kentän 1970-luvulla. Mustavalkoinen, ärhäkkä kauhulehti tarjoili villejä vampyyritarinoita maailman parhailta kertojilta ja kuvittajilta. Massiivisen ja kovakantinen SHOKKI-kokoelma pitää sisällään tarinoita amerikkalaisen alkuperäissarjan 5 ensimmäisestä numerosta.

Saatavilla Egmontin verkkokaupasta!

ken-parker-valaanpyytajat

Ken Parker 9:

Ken Parker on lännensarjakuvien aatelia. Pitkää Kentucky-piilukkoa kantava erämies ja seikkailija vaeltaa omia teitään keskellä Villin lännen suuria tarinoita, rajaseudun levottomuuksia, intiaanisotia ja legendaarisia henkilöhahmoja. Sisältää tarinat Valaanpyytäjät ja Lumen maa.

Saatavilla Egmontin verkkokaupasta!

Avainsanat