Slemmy Vastaa III

07.09.2009 Tri Tuomio

slemmy-vastaa-egmont-kustannus-blogi

MORON JA SMOI TAASEN!

Johan te sitten olettekin intoutuneet kyselemään, kun kauniisti pyydettiin. Ja mikäs siinä. Kyllä meikäläinenkin intoutuu vastaamaan, eikä paljon tarvitse edes pyydellä. Usein vastaan vaikka ei pyydettäisikään. Tai sitä mieltä ovat naapurit ja sukulaiset olleet. Katsotaanpas, mitä sepustuksia kirjekasasta löytyy…

Hyvä Slemmy,
miten on mahdollista, että näytät samalta kuin reilut kolmekymmentä vuotta sitten? Minä olen vanhentunut siinä ajassa reilusti, mutta sinä et päivääkään. Kerro nuoruutesi salaisuus, kenties ryppyvoide tai kurkkunaamio?

***

Reilulta olen joo näyttänyt aina, niin nyt kuin kolmekymmentä vuotta sittenkin. Ja siinä välissäkin. Vai vihjaatko, että olen vanhentunut epäreilusti? Rypyt on tulleet iän myötä ihan itsestään, ei niihin ole voidetta tarvinnut. Kurkun sain synnyinlahjaksi, samalla kun ihanan nokkani, suuni ja kaksi korvaa. Ja kaiken muunkin kauniin. Naamiota olen miettinyt kerran tai kaksikin kosioreissuja varten, mutta loppujen lopuksi olen päättänyt turvautua vaan luontaiseen sharmiini. Ja näin siinä on sitten käynyt.

Terve Slemmy!

Olenpa tässä miettinyt, että mitäs olet tässä parinkymmenen vuoden tauon aikana ehtinyt puuhailemaan? Et kai sentään koisinut koko aikaa?

***

Vai vielä koisinut? Kuules nyt, Slemmy-setä koisii vasta haudassa, jos sielläkään. Kaikenlaista on tullut puuhailtua, mm. olen mm. käynyt parilla kokkauskurssilla, Lapissa laskettelemassa luikuria ja parissa kauneuskilpailussa pokkaamassa pääpalkinnon. Yritin tulla teilläkin käymään, vaan ei hellapoliisi päästänyt.

Parahin Slemmy-setä,

Mieltäni on pitkään piinannut aivan selittämätön mysteeri koskien zombeja ja vampyyreja. Kuten sinäkin asiantuntijana tiedät, zombit ovat kovasti ihmislihan perään ja vampyyrit himoitsevat verta. Mutta nuo kammotuksethan ovat jo kuolleita! Kuinkas tuo nälkäisyys sitten oikein selitetään?

***

Väittävät viisaammat, että ihminen syö suruunsa tai tylsyyteensä. Kuolleena oleminen se kuulkaa vasta surullista ja tylsää puuhaa onkin, ei siinä auta muu viihdyke kuin mässäily. Ja kun ruokavalioksi valkkaa ihmisveren, -lihan tahi -aivot, saa sen murkinan hankkimisesta ikään kuin ylimääräisen ohjelmanumeron ja hupilähteen.

Siinäpä olivat tämänkertaiset turinat! Mutta muistakaa nyt kaikki kelpo ystävät, kelvottomista puhumattakaan, että ensi viikonloppuna tärähtää tiskiin kauan vaanittu, pelätty ja venailtu SHOKKI-kirja. Jos pääsette paikalle, ottakaapa oravannahkat mukaan ja raahatkaa raihnaiset ruhonne Helsinkin Sarjakuvafestivaaleille katsomaan, kuinka tuo elämää suurempi opus sunnuntaina esitellään – sanokaa kauppamiehille Slemmyltä terveisiä!

Tapahtui menneisyydessä:

Slemmy Vastaa I, Slemmy Vastaa II

Khöhöh, jaa niin sitä tuli vielä luvattua lähettää Shokki-kokoelma jollekin nulikalle. Pistetään täten kauhupakkaus postikustin kuljetettavaksi seuraavalle (jäppiselle), njähäh. Ei sitten muuta kuin synkkiä öitä…

Shokki-kokoelman voittaja:

Mika Jäppinen, Kulloonkylä

slemmy-nimmari-shokki

Avainsanat