Viikon Kannet: Hot Wheels ja Jääkiekkolehti

03.09.2009 Tri Tuomio

Ja niin saapui syyskuu ja kuittasi kesän nähdyksi? Kulunut viikko oli julkaisurintamalla melko rauhallinen, joten Viikon Kannet ovat samaa trendiä seuraten tiivis paketti. Aikaisemmin uutisoin blogissa Jääkiekkokirja 2009-2010:n sekä Starcraftin ilmestymisestä. Koko viikon julkaisukalenterin näet julkaisukalenterista. Ensi viikolla saammekin nauttia muutamasta todellisesta makupalajulkaisusta, mutta palataan näihin myöhemmin. Torstai on toivoa täynnä, joten ei muuta kuin ylös, ulos ja… sarjakuvakaupoille!

hot-wheels-lehti Hot Wheels palasi lehtihyllyille alkuvuodesta, ja nyt poikien suosikkilehdestä ilmestyy jo kolmas numero. Eikä sisällys ole mikään yllätys: autojen esittelyitä, hienoja julisteita, tehtäviä ja runsaasti autotietoa. Esittelyssä mm. Renault Megane Trophy ja Dodge Challenger Targa! Liitelahjana ällistyttävä kromivanteinen pierutyyny! 🙂

Saatavilla lehtipisteissä!

Jääkiekkolehden-kultanumero-2009 Jääkiekkolehti on asiantunteva ja viihdyttävä aikakauslehti Suomen suosituimman lajin ajankohtaisista tapahtumista. Laadukas julkaisu ilmestyy 10 kertaa vuodessa ja joka numerossa sisältönä on mm. 99 kysymystä mielenkiintoiselle pelaajalle, juttuja jääkiekon ilmiöistä ja taustoista, analyyseja joukkueista sekä pelaajista ja paljon muuta. Jääkiekkolehden kultanumerosta löydät jokaisen liigaseuran lähtöasetelmat, kokoonpanot, pelaaja-arviot ja joukuekuvat ainoana lehtenä maailmassa!

Saatavilla lehtipisteissä 4.9!


Avainsanat