Huippusuosittu tietokonepeli sarjakuvana

03.09.2009 Tri Tuomio
Strategiapeli Starcraft herää henkiin sarjakuvatarinoissa.
Strategiapeli Starcraft herää henkiin sarjakuvatarinoissa.

Maailman toiseksi myydyin tietokonepeli näyttävänä sarjakuvana! Warcraftin sarjakuvamenestyksen innoittamana myös StarCraft on taipunut manga-tyyliseksi sarjakuvaksi. “StarCraft: Etulinja” koostuu kokoelmasta sarjakuvanovelleja, jotka sijoittuvat peleistä tuttuun maailmojen sotaan. Terranien Thor-tankkien ja Gauss-kiväärien tulivoima kohtaa zergien raivon ja protossien mystikkosoturit.

Tarinoiden käsikirjoituksista vastaavat mm. Richard A. Knaak (Dragonlance, WarCraft) ja Simon Furman (Transformers, Robocop, Torchwood). Taiteesta vastaavat artistit ympäri maailman, mm. Naohiro Washio (Japani) ja Hector Sevilla (Meksiko).

Sarjan kolmas osa on tullut juuri myyntiin lehtipisteisiin. Jos sinulla ei ole vielä aiempia osia, ne löytyvät totutusti myös Egmontin verkkokaupasta. StarCraft: Etulinja 1 toimii hyvänä johdatuksena StarCraftin maailmaan myös peliä tuntemattomille.

Lisätietoa:

Miltä Starcraft näyttää sarjakuvana?

Avainsanat