Slemmy vastaa II

28.08.2009 Tri Tuomio

Slemmy vastaa

Rakkaat lukijani ja kalliit vihamieheni!

Olipa taas hykerryttävää lueskella kirjeitänne ja huomata, että Slemmy-pojun luontainen sharmi ei ole ainakaan vähentynyt! Jatkakaa vaan hyvään malliin. Joku onnekas piruparka saa ensi viikolla nähdä oman nimensä kaiverrettuna tänne – ja sehän tietää sitä, että tuolle penskalle lähtee tämä uusin Shokki-kokoelma. Katsotaanpa, mitä kalmankalpea postikusti on tällä kertaa raahannut iltalukemisiksi…

Hyisin terveisin, hyvä ystävä.
Tervetuloa takaisin “elävien kirjoihin”, mikäli tällainen leikillinen ilmaisu sallitaan.
Entisinä lehden tilaajina voimme vilpittömästi todeta, että kaltaistasi roolimallia nykylapsille on jo kaivattu. Nyt tarvitaan Shokki-hoitoa (heh heh) tositelevisiolla ja pelikonsoleilla aivonsa mädännyttäneelle nuorisolle.
Aiotko tehdä ns. ranskalaisen visiitin vai saammeko nauttia hirtehisestä hymööristäsi pitempäänkin?
Vilpittömästi, tohtori Jekyll ja herra Hyde

Morjens tohtorit,
tais olla Jekyll skriivaamassa tämän kirjeen, kun ei ollut mitenkään pahemmin revitty tai raastettu?! Taitaa olla sillä viisiin, että ei tuo nykynuoriso enää shokkituolistakaan paljoa kummemmaksi muuttuisi… Mutta ovat nuo pelit sitten perin vekkuleita laitteita, ihan todellisuudentaju hämärtyy eikä tiedä, iskeekö vaajaa rintaan oikeesti vai leikisti!
Slemmynen

***

No mutta kalmantuoksuinen tervehdys pitkästä aikaa!
Siitä onkin kulunut useampi vuosikymmen kun viimeeksi olen tarinoitasi lukenut… Liian nuorna pienen ja viattoman silmien eteen latasit tarinoita jotka jättivät lähtemättömän jäljen. Muistan eräänkin syksyisen illan kun mökillä lueskelin Shokkeja ja yön pimeys pelotti niin pahasti että hyvä jos uni tuli silmään.
Haastan sinut tarjoamaan vähintään yhtä hurjia väristyksiä uusille lukijoille!
Aarne

Kivat sulle, Aarne
hyvin kyllä näytitkin siellä vilttis alla tärisevän kun kerran satuin mökin ikkunasta vilkaisemaan! Otan haasteen vastaan – enemmän kuin mielelläni. Ja tästä lähtee, yy, kaa, koo… Böö!
Slemmy

***

Slemmy hyvä Minä ja kaverini (joista jotkut jo manan majoille kadonneita) tapasimme kiistellä aikoinaan siitä, että oletko sinä oikea vampyyri vai ainoastaan kalpoinen ja harvinaisen pelottavannäköinen ihmisyksilö? Osaatko sinäkään ratkaista kiistaamme? Risto

Hyvä Risto ja kalmot kumppanit,
myönnetään että toi auringonotto on jääny vähän vähille muutaman vuosikymmenen aikana. Että jos se kalpoisuus johtuu siitä.  Ja taitaa se ulkoinen olomuoto olla ihan avaimenreiästä tirkistelevän poloisen silmässä. Olen oikea ja olen harvinainen, siinähän sitä tietoa sulle jo ihan tarpeeksi.
Slemmynne

***

Terve Slemmy!
Varsin ihastuttavaa kuulla sinun paluustasi! Minulla on melkoisen nolo tilanne – muut vampyyrit nauravat minulle kun menin ja katkaisin molemmat kulmahampaani (meillä oli meneillään veto, että pystyisin nostamaan kuplavolkkarin pelkästään suullani) ja tunnen oloni todella kurjaksi… Miten saan hampaani kuntoon? Make

Terve Make!
Kyllä tämä meni muusi- ja pullasuttuhommiks. Otan osaa ja jätä ne automobiilit muille kaluttavaksi. Kaikki nyt höpisee tästä ihme paluusta. Tällanen supliikki ja vilmaattinen kaveri jää varmasti tajuntaan ihan jo kerrasta, ja meikäläisen läsnäolo on varmasti elänyt pitkään teissä nahkakasoissa. 
Slemmy

***

Tällaista tällä kertaa! Raapustakaas minulle lisää kirjeitä täältä, että pääsen taas kunnolla vauhtiin…

slemmy_nimmari

Aiemmin: Slemmy vastaa I, Vampyyreita ja ihmissusia

Avainsanat