Uusi blogi, uudet kujeet

26.08.2009 Tri Tuomio

Kuten varmaan sanomattakin selvää – blogin ulkoasu on saanut uuden, brändivärillä varustetun vaahtokarkkipäällysteen. Eli tästä eteenpäin porskutetaan tällä ilmeellä ja koetetaan kehittää palvelua entisestään kevein askelin eteenpäin.

Muutamia uusia juttuja mainittavaksi – ja varmaan osuvat silmään muutoinkin:

Voit tilata blogin RSS-lukijaasi vasemmasta sivupalkista löytyvästä “Artikkelit RSS“-linkistä. Jokaisen yksittäisen postauksen puolestaan voit jakaa sosiaalisissa medioissa, kirjanmerkata tai lähettää suoraan sähköpostiin jutun alta löytyvästä “Jaa/Tallenna” -ikonista. Egmont Kustannuksen tiedon valtaväylille pääset myös sosiaalisten medioiden avustuksella.

Tervetuloa siis jatkossakin vierailemaan Mustaa Valkoisella -blogiin. Kilpailuja, teemajuttuja ja sarjakuvauniversumin promotusta on lupa odottaa jatkossa kahta kauhiammin 🙂

Uutta ulkoasua voit kommentoida tähän postaukseen ja/tai antaa vapaamuotoista palautetta palautelomakkeen kautta. Blogi on optimoitu seuraavan selainprioriteetin mukaisesti: Firefox, Opera, Safari ja Internet Explorer.

Avainsanat