Arvaa kuka -kisan ratkaisu!

26.08.2009 Tri Tuomio

Asterix 50 vuottaPerjantaina päättyi sarjakuvakisa, jossa arvuuteltiin eurooppalaisen sarjakuvasankarin nimeä. Vihjeinä annettiin mm. seuraavat yksityiskohdat; hahmo täyttää tänä vuonna 50 vuotta ja viimeisin uusi albumi sankarin ja hänen ystäviensä seikkailuista ilmestyi 14.10.2005.

Kyse oli tietenkin ASTERIXISTA, ja bonuksena kisan päälle paljastammekin, että aivan ihka uusi Asterix-albumi ilmestyy Egmontilta lokakuun aikana. Albumin nimi ja kansi ovat vielä salaisuuksia, mutta onneksi tässä ei ole enää kauaa aikaa 🙂

Kaikkien vastanneiden kesken arvoimme Asterix-albumin 33: Taivas putoaa niskaan. Ja voittajat ovat:

Risto Koskinen, Kokkola
Reijo Tammisto, Masku
Sini Santikko, Helsinki

Kiitos osallistuneille ja onnea voittajille! Palkinnot postitetaan mahdollisimman pian.

Avainsanat