Slemmy vastaa

21.08.2009 Tri Tuomio

slemmy-vastaa-egmont-kustannus-blogi

Rakkaat lukijani ja kalliit vihamieheni!

Yltiöpäisen hienoa olla jälleen maan pinnalla ja teidän riemastuttavan yksinkertaisessa seurassanne… Muutama vuosikymmen ehtikin jo vierähtää tässä ilman, että ilahdutin teidän karvaisia kätösiänne tarinoillani. Täällä sitä taas ollaan, joten pitemmittä puheitta käyn kiinni kirjeisiinne!

Hei Slemmy-setä!

Minun isäni sanoi että vampyyrejä ei oikeasti ole olemassa, vaan jäljet kaulallani ovat vaan tosi isojen itikoiden tekemiä. Onko oikeasti näin?

Pikku-Tommi

No hei Pikku-Tommi!

Tsekkaapas ensimmäitteeks isukkis kulmahampaat. Jos siellä näyttäisi olevan pituutta enemmän kuin ”normaalisti”, niin onnittelen – olet päässyt sisälle kerhoon!

Toivoopi Slemmy

***

Terve Slemmy,

Odotan tulevaa julkaisuasi suurella innolla. Kysymykseni koskee ruoanlaittoa: olen järjestämässä illallisjuhlia kaikkein ikävimmille tuttavilleni ja muutamalle sukulaiselle. Minulla on tuoreita tappajatomaatteja, joista ajattelin tehdä pääruoan. Ongelmani on, että tiedossani ei ole kovin meheviä tappajatomaattireseptejä. Voisitko kertoa minulle sellaisen?

Parhain tervesin,

Chemo Tomato, Vihanneskellari

Terve vaan Chemo!

Eiköhän toi asia ole niin, että tappajatomaatit ovat yleensä parhaimmillaan vasta illallisjuhlien jälkeen. Mutta en mä enempää  osaa antaa neuvoa, ei noi rehut kuitenkaan niin paljoa kiinnosta lautasella.

Lihaisin terveisin, Slemmy

***

Että tämä päivä piti vielä nähdä, voi voi. 30 vuoden kuluttuakin kurja naamasi tunkee vielä esiin. Miksi et jäänyt menneille vuosikymmenille ja tyytynyt siihen että tuhosit karmeilla saastuttavilla jutuillasi entisen nuorison hyveellisen elämän? Miksi et jättänyt nykyisiä kirkassilmäisiä pilttejä rauhaan? Miksi tämän teit, häh?

Risto

Mukava nähdä sunkin härskiintynyttä naamaasi, Risto. Kyllä ne vuodet on Slemmy-poikaa paremmin kohdelleet! Ainakin olen perin tyytyväinen kokovartalokuvaani – siinä sisäinen kauneuteni pääsee umpusta kukkaan…

Kaunehisti teidän, Slemmy

***

Moikka Slemmy!

Minua kiinnostaisi tietää, et kuinka vanha oikein olet? Kun ainakin viimeeksi sinut nähdessäni sulla toi hiusraja oli jo vähän kadoksissa… Sitten vielä sellainen kysymys että oletko jo onnistunut löytämään elämäsi rakkautta huolehtimaan karmivan matalasta majastasi?

Juhis

Moi Juhis!

Miks te olette mun iän perään, häh? Mutta vanha en myönnä olevani. Olen nuori, vilmaattinen, viksu ja vetreä… Naispuolta ei kyllä vielä oo – kelpais kyllä joku rumempikin, sellainen mankelin läpi käynyt vaikka. Onks tietoo?

Tiedustelee Slemmy

***

slemmy-nimmari-shokki

Avainsanat