Viikon Kannet: AOI House

20.08.2009 Tri Tuomio

Ilmat sen kun kylmenevät, kun syyskuu alkaa selättää kesää. Eiih! Mutta ei niin paha ettei jotain hyvääkin. Ensi viikolla ilmestyy odotettu uusi lehti Bakugan, sekä Rockyn oma kokoelma-albumi. Joten niitä odotellessa… 🙂 Tässä tämän viikon kannet!

aoi_house_3 AOI House 3: Haaremihupailua ja hamsteritoimintaa! Alex, Sandy ja heidän pikkuhousuille perso lemmikkihamsterinsa Echiboo ovat selviytyneet piiitkästä lukukaudesta viiden pähkähullun yaoi-fanitytön armoilla. Nyt koko konkkaronkka matkaa Hatsuconiin, jossa he kohtaavat kerhonsa pahimmat viholliset. Luvassa on siis vauhtia, vaarallisia tilanteita ja yli äyräiden vuotavaa fan serviceä!

Ei suositella alle 15-vuotiaille.

Saatavilla lehtipisteistä ja EgmontShopista!

hevoshullu-18-2009 Hevoshullu 18/09: Hevoshullu on lehti kaikille, jotka pitävät hevosista! Lehti sisältää sekä hyödyllistä tietoa että viihdyttäviä sarjakuvia, joissa useasti on hyviä opetuksia. Tässä Hevoshullun numerossa tarkastellaan hevosen yskimistä ja sen syitä, tutustutaan hevoshierojan ammattiin sekä seurataan koskettavaa kertomusta ravurista, jonka omistaja jättää sen hiljalleen oman onnensa nojaan.

Saatavilla lehtipisteistä ja tilattavissa EgmontShopista!

mustanaamio-hyeenojen-valtias Mustanaamio 18/09: Tällä kertaa Mustanaamion apua tarvitaan oudon mysteerin selvittämiseen, kun hyeenalauma alkaa piinata viidakossa asuvaa heimoa… Tarina täynnä taikuutta ja kostonhimoa! Sivusarjoina nähdään Flash Gordon sekä Piko ja Fantasio.

Saatavilla lehtipisteistä ja tilattavissa EgmontShopista!



Avainsanat