Katin Viikon kannet

06.08.2009 Tri Tuomio

Hyvää elokuun ensimmäistä viikkoa! Tämä viikko onkin ollut uusien kirjoitusten osalta hiljaisempi -uskokaa pois, että se on vain tyyntä myrskyn edellä… 🙂 Eräs blogiin liittyvä asia on pitänyt päivitysväen kiireisenä, mutta eiköhän se valaistuminen tapahdu piakkoin. Tässä viikon kansitarjonta tällä kertaa!

KORE_4E09_Piirtaja_c1c4 Korkeajännitys Erikoisnumero: Piirtäjämestarin KJ: Freddy Peloton: Gordon Livingstonen ennen julkaisemattomia seikkailuja! Sisältää seuraavat tarinat: Freddy Peloton, Syvemmälle vaaraan, Tienraivaajat ja Transsylvanian kauhu.

Saatavilla lehtipisteistä ja EgmontShopista!

SysP309_C1 Systeri Plus 3/09: Suositun Systeri -lehden plussanumero, joka sisältää vain parhaat palat! Tässä numerossa opitaan mm. kuinka järjestää naapuruston suosituimmat bileet, millaista on julkkisten juhla ja arki sekä tsekataan tähtien salaiset kauneusvinkit. Lisäksi paljon testejä, haastiksia ja kivoja juttuja! Tämän numeron mukana ihana huulikiilto.

Saatavilla lehtipisteistä ja EgmontShopista!

TEXN_0109_lr Tex Willer kirja: Muistojen polulla: Claudio Nizzi ja Fabio Civitelli taiteilivat Tex Willerin 60-vuotisjuhlan kunniaksi upean 110-sivuisen värisarjakuvan “Muistojen polulla”, jossa nuori Tex joutuu navajovaimonsa Lilythin kanssa vaarallisiin selkkauksiin apassien kanssa. Kirjan toinen puoli on Gianluigi Bonellin suorasukainen Tex-romaani “Goldenan verilöyly” vuodelta 1951. Kaupungin levottomuuksien ohella karjavarkaat ja apassit vaativat Texiltä ja Kit Carsonilta suoraa toimintaa. Hienon kirjakuvituksen on maalannut Aldo di Gennaro.

Saatavilla lehtipisteistä ja EgmontShopista!Avainsanat