Viikon Kannet: Kersantti Rock

30.07.2009 Tri Tuomio

Ja näin lähenee loppuaan heinäkuun viimeinen viikko -siis minne aika oikeasti hukkuu?! Ensi kuun aikana peruskoulut avaavat jälleen ovensa ja useimmat kesälomat saavat päätöksensä. Toivotaan silti, että ilmat pysyisivät kesäisinä ja mukavina :) Viikon kannet ovat tässä!

korkkarit-x-kersantti-rock Korkeajännitys esittää: Kersantti Rock Osa 2: Kersantti Rockin sotapäiväkirja on edennyt toiseen, edellistäkin jämerämpään jännitteeseen, mutta Easy-komppanian masien taisteluhulluus ei ole siitä hellittänyt. Kiveäkin kovemman kersantin rinnalla kahakoivat Katerpillari, Jäätelösotilas, Villimies ja monet muut jermut rynnäköivät nyt vieläkin hanakammin saksalaisten linnoittamia asemia, jyrääviä panzereita ja taivaalta syöksyviä teräksisiä korppikotkia vastaan. Samalla painitaan kunkin sotilaan ja koko ryhmän sisäisiä demoneja, kauhua ja taikauskoa vastaan. Etulinjassa pysyttelevälle Easy-komppanialle kun mikään ei ole koskaan iisiä.

Saatavilla lehtipisteistä ja EgmontShopista!

salapoliisi-conan-55 Salapoliisi Conan 55:

Tapahtui kymmenen vuotta sitten, kun Shinichi ja Ran olivat vielä alakoulussa: Koulun kirjastossa salaperäinen mies esittelee itsensä “Shinichin nuoremmaksi veljeksi” ja ojentaa heille lapun, jossa on arvoitus. Siitä käynnistyy seikkailujen täyteinen etsintäleikki! Lisäksi ratkotaan nuorten superetsivien kilpa, ja Ranin äiti on täysin kissansa pauloissa…!

Ei suositella alle 12-vuotiaille.

Saatavilla lehtipisteistä ja EgmontShopista!

my-little-pony-kannet My Little Pony 3/09:

on ihana, ajaton lehti pienille ponien ystäville! Lehdessä on paljon tehtäviä, tarinoita sekä hieno juliste. Tässä numerossa mukana söpö kännykkäpussi!

Saatavilla lehtipisteistä!

viivi-ja-wagner-heinäkuu Viivi ja Wagner 5/09: Heinähelteinen piknik-numero!

Nainen ja sika taistelevat arjen tylsyyttä vastaan, ja kyllä se tylsyys onkin heikoilla! Pariskunta käy tsekkaamassa Linnan juhlat ja Wagner kokeilee elektronista kehonrakentajaa. Mukana myös sarjat Miestä viedään, Katmaus, Kiroileva siili, Sivu Yhdeksän ja Pikkujuttuja.

Saatavilla lehtipisteistä ja tilattavissa EgmontShopista!

Avainsanat