Alice 19th -manga syksyllä kauppoihin

29.07.2009 Tri Tuomio
Fushigi Yuugista on myös sovitettu animesarja.
Fushigi Yuugista on sovitettu myös animesarja.

Mangaka Yuu Watase tunnetaan ehkä parhaiten pitkästä Fushigi Yuugi -sarjastaan, joka tutustutti mangan ystävät Miaka-tyttöseen ja tämän uskomattomaan seikkailuun keskiaikaista Kiinaa muistuttavassa maailmassa.

Syyskuussa on jälleen namia tarjolla, kun Egmont julkaisee Watasen seitsenosaisen sarjan Alice 19th!

Manga kertoo tytöstä nimeltä Alice, joka elää lähes täydellisen sisarensa Mayuran varjossa. Eräänä päivänä Alice kohtaa söpön valkoisen kanin, joka kertoo tytölle hänen kohtalonsa… Alicesta on tuleva Lotis-mestari, joka kykenisi kommunikoimaan ihmisten sydämien kanssa sanojensa voimalla.

Mutta Alice käyttääkin voimiaan vahingossa sisartaan vastaan ja toivoo, ettei tätä olisi olemassa. Samalla hetkellä Mayura todellakin katoaa! Tästä alkaa huima kilpailu aikaa vastaan, sillä Mayura on löydettävä ennen kuin pahuuden voimat viekoittelevat tämän… Apunaan Alicella on komea Kyo, johon sekä hän että Mayura ovat ihastuneet. Sekä tietenkin valkoisen kanin muodon omaksuva Nyozeka!

Alice 19th 1: Julkaisupäivä 16.9.

Avainsanat