Anime ja Marvel ne yhteen soppii…?

28.07.2009 Tri Tuomio

Onpa tämäkin päivä sitten nähty! 🙂 Viikonloppuna San Diego Comic-Conissa julkistettiin kaksi traileria, jotka esittelivät japanilaisen animeversion Marvelin supersankareista Iron Man ja Wolverine. Siis anteeksi kuinka? Wolverine animehahmona? Jestas sentään.

Iron Man -traileri

Wolverine -traileri

Okei, myönnetään, että Iron Manin hahmo toimii hyvin ainakin sen mukaan, mitä trailerista ehtii nähdä. Mutta ihmekös tuo, japanilaisten käsissä sci-fi- ja mecha-animet ovat taattua laatua muutenkin. Joten Iron Man istuu animeen kuin hanska käteen.

Ja sitten Wolverine… Minä sekä varmasti monet muut X-Menin fanit ympäri maailmaa ovat oppineet tunteneet Wolverinen karvaisena, lihaksikkaana ja raavaana miehenä, jonka asenne on yhtä kuin “Bring it on” kansainvälisen käsimerkin koristamana. Animessa Wolverine esitellään huomattavasti nuorekkaampana ja hiustyyli on muuttunut radikaalisti liehuvaksi takatukkaletiksi. Lihaksia on myös vähemmän, luultavasti maksimaalisuuden rajat ylittävien liikeratojen mahdollistamisen vuoksi.

Enpä tiedä. Mitä mieltä te muut olette Marvelin ja animen kohtaamisesta?

Avainsanat