Viikon Kannet: Yoko Tsuno

26.07.2009 Tri Tuomio

Viikon kannet tässä taas, parempi myöhään kuin ei milloinkaan! 🙂 Viime viikon kansitarjonnasta uupui 15.7. ilmestynyt Yoko Tsuno -albumi Ixon valo, mutta asia korjataan tässä nyt heti. EgmontShopiin tuotteet ovat tulossa piakkoin.

yoko_tsuno_ixon_valo Yoko Tsuno – Ixon valo: Yokon, Polin ja Vicin seikkailut sini-ihoisten vinealaisten matkassa jatkuvat! Aikanaan vinealaiset säilöivät pelottavat tuhoaseensa kuolleelle IXO-planeetalle, mutta kun planeetan pinnalla alkaa välkkyä outo valo, he pyytävät Yokoa kumppaneineen tutkimaan asiaa…
Jälleen kerran Roger Leloup on luonut mukaansatempaavan ja ihmeellisen tieteisseikkailun!

Saatavilla lehtipisteistä ja EgmontShopista!

hirviöprinsessa-hime-7 Hirviöprinsessa Hime 7: Silkkiä ja suolenpätkiä!
Urut soivat kuolemaa, varsinkin kun niitä soittava hullu urkuri haluaa Himen pään ja palkeille puhtia antavat lukemattomat kuolleenhenget. Iskusävelmien lisäksi mukana menossa on jetejä, jättiläisrobotteja ja kovin tutun oloinen valtava liskoeläin.

Saatavilla lehtipisteistä ja EgmontShopista!

oh-my-goddess-24 Oh! My Goddess 24: Belldandy haluaisi tunnustaa Keiichin vanhemmille olevansa jumalatar, mutta ehkä hänen ei tarvitsekaan tehdä sitä. Vaikuttaisi aivan siltä, että Keima ja Takano vaistoavan asioiden todellisen tolan ilman turhaa selittelyä?!Sitten Keiichi voittaa arpajaisissa matkan kuumille lähteille. Kolme yötä täysihoidossa Belldandyn kanssa. Voittaako sankarimme luontaisen ujoutensa? Vai pilaako mukaan änkeävä Chihiro kaiken?Kaiken tämän lisäksi taivaasta on varastettu enkelinsyöjä…

Saatavilla lehtipisteistä ja EgmontShopista!

tex-willer-kronikka-24 Tex Willer Kronikka 24 – Kuoleman kukka: Lännen lujanyrkkinen ja tarkkasihtinen legenda ratsastaa vaaroja kaihtamatta Amerikan kesyttömillä seuduilla kurittamassa konnia! Tämä pokkari sisältää tarinat Kuoleman kukka ja Meskalerot. Pokkari on näköispainos numeroista 2/1975 – 3/1977.

Saatavilla lehtipisteistä ja EgmontShopista!

warcraft-legendat-osa4 Warcraft Legendat: Osa 4: Hittipelin maailma mangana! Neljä upeasti piirrettyä tarinaa suositun World of Warcraft -verkkopelin syövereistä.

Saatavilla lehtipisteistä ja EgmontShopista!

Avainsanat