Viikon Kannet: uusia mangoja!

16.07.2009 Tri Tuomio

Jippijaijei, uusia mangoja tarjolla! Tällä viikolla Viikon Kannet ylpeänä esittelee pari uunituoretta mangamakupalaa, Arina Tanemuran The Gentlemen’s Alliance Cross ja Haruka Fukushiman Pika-Aikuinen, sekä pari vauhdikasta jatko-osaa Nanan ja InuYashan tahdittamana.

Miltä uutuusmangat lopulta maistuivat – kommentteja otetaan vastaan 🙂

The Gentlemen’s Alliance Cross 1

gentlemens-alliance-cross-mangaKuplivaa komeriaa, ruusuista romantiikkaa ja koristeellista kuvakerrontaa Tanemuran tahdittamana.

Keisarillista akatemiaa käyvä Haine-tyttö on ihastunut jo vuosia sitten Shizumasa Touguun, joka on koulun oppilaskunnan puheenjohtaja. Unelmien prinssillä huhutaan olevan jo poikaystävä, mutta se ei saa pippurista Hainea menettämään toivoaan… Perheensä myymällä Hainella on edessään hurjia seikkailuja eliittikoulun salaisuuksien ja valtataisteluiden keskellä. The Gentlemen’s Alliance Cross on tutustumisen arvoinen mangauutuus!

Nyt lehtipisteissä ja EgmontShopissa!

Pika-Aikuinen – Otona Ni Nattsu 1

pika-aikuinen-mangaPika-Aikuinen – Otona Ni Nattsu on viikon toinen mangauutuus. Viidesluokkalainen Natsumi haluaa kiihkeästi aikuisemman naisen vartalon. Eräänä päivänä hän saa käsiinsä outoja pähkinöitä, jotka toteuttavat tämän toiveen, mutta eivät ilman sivuoireita. Ja ovatko kurvit sittenkään avain onneen?

Nyt lehtipisteissä ja EgmontShopissa!

Nana 8

nana_sarjakuvaNana Komatsu joutuu maksamaan kovan hinnan lemmenseikkailustaan. Samalla hänen rakastajansa joutuvat tiukan valinnan eteen. Blast joutuu levy-yhtiön johtoportaan hampaisiin…

Nyt lehtipisteissä ja EgmontShopissa!

InuYasha 46

inuyasha_manga_sarjakuviaMiroku on henkihieverissä, mutta Narakun hyökkäys jatkuu. Sankarimme saavat vastaansa kokonaisen lauman myrkyllisiä vuorimyrskyjä, eikä Miroku voi käyttää voimakkainta asettaan…

Nyt lehtipisteissä ja EgmontShopissa!

Avainsanat