Animecon menestys – kuvasatoa Helsingistä

13.07.2009 Tri Tuomio

Viikonloppuna Helsingin kaapelitehtaalla järjestetty Animecon on nyt takanapäin. Mangakansa oli kokoontunut sankoin joukoin paikalle, ja toinen toistaan mielenkiintoisempia Cosplay-asuja oli nähtävillä. Kiitos siitä kaikille osallistujille ja meidän osalta lämpöinen lisäkiitos myös Animeconin poppoolle hyvin sujuneista järjestelyistä.

Puuhapöytämme arvonnan pääpalkintoina oli Arina Tanemuran hengessä The Gentlemen’s Alliance Cross -fanitavaraa. GAC-mangapokkarin ja solmion voittivat Salli Sucksdorff Helsingistä ja Ella Uppala Espoosta. Mangapokkarin ja koulutarvikesalkun onnellinen voittaja on puolestaan Tom Nurmi Vantaalta.

Valitettavasti Gentlemen’s Alliance Cross loppui myyntipisteeltämme kesken, mutta ei hätää – heti tällä viikolla saatavissa lehtipisteissä, kirjakaupassa ja EgmontShopissa. Kannattaa muistaa myös tällä viikolla ilmestyvä Haruka Fukushiman Pika-Aikuinen, Otona ni Nattsu.

Tapahtuman suosiosta ja nuorten innostuneesta asenteesta päätellen manga ja anime porskuttaa mukavassa myötätuulessa Suomessa. Minkälaisia kokemuksia teille jäi tapahtumasta?


Avainsanat