Viikon Kannet: Karvinen ja Lucky Luke

09.07.2009 Tri Tuomio

Sarjakuvan ystäville sää kuin sää on hyvä syy lukea sarjiksia – ja tällä viikolla lukuvuorossa Viikon Kansien mukaan olisi Karvinen ja Lucky Luke. Ja jos aurinko paistaa, kirjan tai lehden voi ottaa mukaan mökille, rannalle, parvekkeelle… Ja mikäli sataa, niin entistäkin parempi syy olla menemättä minnekään ja vain käpertyä lukemaan itsensä muihin ulottuvuuksiin. Joten emme anna moisen kaatosadepäivän pilata mieltämme! 🙂

Odotetun  Tempo-sarjakuvalehden julkaisupäivä oli eilen, ja kyllä sitä onkin tullut hehkuteltua puolin ja toisin. Vähempää huomiota se ei ansaitsisikaan! Mutta tässä vielä muut tämän viikon sarjakuvajulkaisut:

KAREJ_0109_lr

Karvinen Jättipokkari 1

 Maailman suosituin sarjakuvakissa Karvinen pölähtää kesän kunniaksi lehipisteisiin paksumpana kuin koskaan! Tanakka jättipokkari sisältää Karvisen pokkarisarjan numerot 35-37 ja tarjoilee kaikille hahmon ystäville makoisat kesänaurut lasagnen ja laiskottelun merkeissä!

 

Saatavilla lehtipisteistä ja EgmontShopista!

N_LL0309_lr

Lucky Luke – Daltonit menettävät muistinsa

Uusintapainos albumista Lucky Luke: Daltonit menettävät muistinsa tuo Suomen kesään tuulahduksen villin lännen huumoria. Näyttää siltä, että Daltonit ovat menettäneet muistinsa kokonaan… Lucky Lukella on kuitenkin asiasta omat epäilyksensä!

 

Nyt lehtipisteissä!

HARM_0109_c1_lr

Harald Hirmuinen

 Sarjakuvaviikinki jatkaa ryöstöretkiään minialbumissa Kelpo kaverit! Viikingin elo ei näytä nykymaailman bisnesmiehen eloa kummemmalta -vaimoa täytyy aika ajoin ilahduttaa työmatkalla kerätyillä tuliaisilla, teini-ikäinen tytär tapailee muusikkoa ja poika on haluton seuraamaan isänsä runsaita jalanjälkiä.

 

Nyt lehtipisteissä!

Avainsanat