Bongaa itsellesi ilmainen lätkäkausikortti

08.07.2009 Tri Tuomio

 

Löytäjä saa pitää - bongaa kausikortti!
Löytäjä saa pitää - bongaa kausikortti!

Voihan Sherlock Holmes! Jääkiekkolehden suuri fanikilpailu on polkaistu käyntiin. Jääkiekkolehti piilottaa elokuussa SM-liigajoukkueiden kotikaupunkeihin kausikortteja ja lippupaketteja, jotka löytäjä saa pitää. Vihjeitä kausikorttien ja lippujen sijainnista annetaan Jääkiekkolehden Facebook-sivulla elokuun aikana, ja etevimmät vihjeiden tulkitsijat saavat lopulta arvokkaan löytöpalkinnon. 

Liity itse tai vinkkaa ystävällesi osallistumaan Jääkiekkolehden Facebook-faniksi, niin vihjeet uivat tuoreeltaan uutisvirtaan. Olkoon sitten strategiasi joukkuepeli tai vakuuttava soolosuoritus – onnea matkaan!

Lisätietoa: 

Jääkiekkolehti Facebook-yhteisössä

Jääkiekkolehden erikoistarjous