Viikon Kannet: sarjakuvaveijarit Lassi ja Leevi

02.07.2009 Tri Tuomio

Sarjakuvaa on jälleen painettu, ja on aika tiedotuksen. Viikon Kannet esittelevät kruununjalokivenään upean sarjakuvauutuuden: Lassi ja Leevi: Erämää kutsuu. Kaiken kaikkiaan todella upea viikko alkaa olla takana päin, lomalaiselle tämä on varmasti ollut kuin lahja taivaista! Toivotaan, että aurinko jaksaisi paistella vielä viikonloppunakin, niin olisi mukavaa istahtaa vaikka rantatuoliin lukemaan viikon sarjakuvauutuuksia…

LAL_0109_lr Lassi ja Leevi: Erämaa kutsuu kokoaa suosittuja Lassi ja Leevi -sarjakuvia perustuen alkuperäiseen amerikkalaiseen painokseen Yukon Ho!. Näissä ajattomissa tarinoissa Lassi ja hänen lelutiikerinsä Leevi mm. matkustavat ajassa taaksepäin, keksivät muodonmuutosaseen ja heidät raahataan vasten tahtoaan retkelle “karaisemaan luontoa”, kuten Lassin isä sanoisi. Hyppää mukaan pojan ja tiikerin uskomattomiin seikkailuihin!

Saatavilla kirjakaupoista, lehtipisteistä ja EgmontShopista!

AGN_0109_lr Ai Ga Nakucha Ne! Meikkikeiju: Mitä tapahtuu, kun poikatyttö Tenkolle ilmestyy outo meikkikeiju, joka lupaa tehdä Tenkosta söpömmän taianomaisilla ehostusvälineillä? Tietenkin komediaa, rakkaushuolia ja päätähuimaavaa menoa! Uusi yksiosainen manga-sarjakuva suositulta Haruka Fukushimalta.

Nyt lehtipisteissä ja EgmontShopissa!

JOH_0109_lr Jonah Hex: Arpinaamainen palkkionmetsästäjä Jonah Hex on yksi kiehtovimpia Villin lännen sankareita, joita sarjakuvalehtien sivuilta löytyy. Minne Hex sitten meneekin, hänen kumppaneinaan kulkevat ruudinsavu ja kuolema. Lähes 500-sivuinen kokoelma pitää sisällään Hexin klassisia seikkailuja, joissa käydään läpi hahmon menneisyyttä — sekä kerrotaan historiallinen tarina siitä, miten Hex menee naimisiin! Muhkea JONAH HEX puree taatusti kaikkiin, jotka diggaavat lännensarjakuvaa. Suomennoksesta vastaa jäljittelemättömään tyyliinsä Moog Konttinen.

Nyt lehtipisteissä ja EgmontShopissa!

MULO_0109_lr Muumi Lomapussi viihdyttää lapsia sateisellakin säällä! Mukana mm. paperinuket, sarjakuvia, tehtävävihko, Pikku Myyn kirjepaperit… Ihanaa kesäistä Muumi-tekemistä pitkäksi aikaa!

Nyt hyvin varustetuista lehtipisteistä!


Avainsanat