Meikkikeiju -Rakkaus on söpöä!

29.06.2009 Tri Tuomio

AGN_0109_lrWo-hoo! Tällä viikolla ilmestyy Haruka Fukushiman manga Ai Ga Nakucha Ne! Meikkikeiju! Manga on vain yksiosainen, mutta sitäkin tiiviimpi komedia ihastumisista ja sydänsuruista…

Tenko on oikea poikatyttö, mutta se ei ole kovin mukavaa kun ihastuksen kohde ja lapsuudenystävä An haukkuu häntä rumilukseksi. Niinpä Tenko haluaisi tulla söpömmäksi voittaakseen Anin sydämen! Pian meininkiin mukaan ilmestyy meikkikeiju Ai, joka lupaa auttaa Tenkoa muuttumaan söötimmäksi. Mutta onkohan nätimpi ulkokuori kuitenkaan paras tapa lähentää Tenkon ja Anin välejä?

Kannattaa myös muistaa, että heinäkuussa alkaa kaksi uutta mangasarjaa: Arina Tanemuran The Gentlemen’s Alliance Cross sekä Haruka Fukushiman Otona Ni Nattsu – Pika-aikuinen!

Psst.. Vielä yksi mukava vinkki mangan ystäville; syksyllä alkaa uusi lyhyt mangasarja piirtäjältä, jonka tuotosta olemme julkaisseet jo aiemminkin. Tarinaltaan se sopii myös varttuneemmille lukijoille. Mutta siihen loppuivat vihjeet tällä kertaa 😉

Avainsanat