Wolverine – mutantti, hirviö ja myyntikone

26.06.2009 Tri Tuomio

Jos toukokuun alussa julkaistu Wolverine Ase­-X keräsi kiitettävät jonot leffateattereihin, niin samaa voi sanoa myös tuoreimmasta sarjakuvaversiosta. Wolverine Ase-X on nimittäin ollut EgmontShopin kesäkauden paras yksittäinen myyntikone.

Sarjakuvasaitti Kvaak.fi kirjoitti  kesäkuun alussa ansiokkaassa Wolverine-esittelyssään:

Wolverine: Ase-X on kouriintuntuvan raaka ja tinkimätön tarina, jonka sivuilta eläytymiskykyinen lukija kuulee kuolevien sotilaiden huudot veriroiskeiden ja repeytyvän ihmislihan ylitse. Pohdiskeluun taipuvalle lukijalle tarina kertoo ihmisluonteen lannistumattomuudesta keskellä epätoivoisia olosuhteita.

Jos on Wolverine Ase-X:n tarinankerronnassa syvyyttä ja syvältä kumpuavaa aggressiivisuutta, niin teoksen fyysinen ulkoasu ei jää vertailussa varjoon.  Muun muassa Sarjakuvantekijät ry:n puheenjohtaja Harri “Wallu” Vaalio kiitteli tuoreessa Pelit-lehdessä teosta arvokkaan oloiseksi ja painojälkeä kauttaaltaan komeaksi.

Tutustu: Wolverine Ase-X – Egmontshop