Katin Viikon kannet

25.06.2009 Tri Tuomio

Vihdoinkin kunnon kesä! Juuri parasta aikaa istuskella pihalla tai matkata mökille rentoutumaan. Tässä hiukan uutta luettavaa riippukeinuun!

LANN_0109_lr Lännentie: Bandidos! Suomessa vuosina 1975-1988 julkaistun vahvan Lännentie-sarjan luoja, käsikirjoittaja ja -piirtäjä Gino D’Antonio teki yhdessä piirtäjä Renzo Calegarin pitkän sarjakuvaseikkailun Bandidos!, joka julkaistiin vasta mestarin kuoleman (jouluaattona 2006) jälkeen. D’Antonion kirjoittama seikkailu on klassista, ilmeikästä western-kerrontaa, jossa ovat mukana karjaa ajavat cowboyt, lainsuojattomat ja lainvartijat sekä intiaanit ja mormonit.

Nyt lehtipisteissä ja EgmontShopissa!

RAV_0309_lr Rave 21: Haru joutuu käyttämään miekoistaan vaarallisinta ja hyökkää sen seurauksena myös ystäviään vastaan! Ensimmäisenä tulilinjalle joutuu Plue… On todellisen taistelun aika!!!

Nyt lehtipisteissä ja EgmontShopissa!

HOF_0209_lr Hollow Fields 2 on täällä! Neiti Weaverin synkät salaisuudet paljastuvat, joten Lucyn on johdettava muut oppilaat kapinaan juonittelevia insinöörejä vastaan. Koulun suosituin oppilas on hänen pahin vihollisensa, joten helppoa se ei ainakaan ole. Ja kuka onkaan tuulimyllystä karannut hirvittävä haamu, joka varoittaa kauheasta kohtalosta?

Ei suositella alle 9-vuotiaille.

Nyt lehtipisteissä ja EgmontShopissa!


Avainsanat