Viikon Kannet: Nemi ja Myrkky

18.06.2009 Tri Tuomio

Myrkky ja Nemi ne yhteen soppii…Juhannusaatto tuntuu nostavan kaikkien mielialaa – eipä kai ihmekään, kun kyseessä on yksi suomalaisen kulttuurin suosituimmista juhlista. Juhlafiiliksiin pääseekin parhaiten Myrkyn kesäspesiaalilla ja Nemin uudella albumilla!

NEM_0209_lr

Nemi

 Nemi laittaa kesään kyytiä! Uusi albumi on täynnä taikaa, tiukkaa toimintaa ja kipakoita kommentteja. Päivät ja yöt kuluvat kuin siivillä, kun sanavalmis goottityttömme on mukana kuvioissa!

 

Nyt lehtipisteissä ja EgmontShopissa!

Kesämyrkky09_lr

Myrkky kesäspesiaali

Myrkystä ei kesä parane! Vietä riemastuttavaa aikaa kaikkien tuttujen Myrkky-hahmojen kanssa ja sateinenkin päivä on täten pelastettu. Kesämeiningissä mukana Mynttinen, Firkin, Kapteeni Kanki, Pornostarat, Pera Pervo (henk. koht. suosikkini!) ja Rocky!

 

Nyt lehtipisteissä ja EgmontShopissa!

LEDC_0109_c1

Legends of the Dark Crystal

Legends of the Dark Crystal on kunnianosoitus Jim Hensonin unohtumattomalle fantasiaelokuvaklassikolle. Lahr ja Neffi ovat rauhaa ja rakkautta arvostavia Gelflingejä, mutta Garthimien julma yllätyshyökkäys heidän kotikyläänsä mullistaa kaksikon maailman. Pian valmistaudutaankin jo  taisteluun ylivoimaista vihollista vastaan.

Ei suositella alle 13-vuotiaille.

 

Nyt lehtipisteissä ja EgmontShopissa!

IYA_0609_lr

InuYasha 45

InuYashassa jatketaan yliluonnollisia voimia vahvistavan Shikonin sirpaleiden etsimistä. Yoomeiju, ihmisiä ja yookaita syövä puu, tuhottiin sata vuotta sitten, mutta nyt siihen on puhjennut silmuja. Syynä siihen on Shikonin sirpale. Pian paikalle saapuu myös Naraku itse…

 

Nyt lehtipisteissä ja EgmontShopissa!

Avainsanat