Hello Kitty ei tyydy pikkusöpöön

16.06.2009 Tri Tuomio

Keski-iän kriisi ei 35-vuotiasta Hello Kittyä vaivaa, varsinkaan kun söpö kisuhahmo on suositumpi maailmalla kuin koskaan. Nyt kiinalaiset mediavälineet uutisoivat Hello Kitty -teemapuiston suunnittelusta Huzhoun kaupunkiin, Kiinan itärannikolle. Teemapuisto vaatisi jopa 215 miljoonan USA:n dollarin (noin 156 milj. euron) investointia.

Alustavien ehdotusten mukaan puiston alue tulisi olemaan kooltaan 133 hehtaaria ja noin kahden tunnin ajomatkan päässä Shangaista. Puiston suunnittelijat ovat määritelleet sen aukeamisajankohdan vuoden 2013 kesäkuulle, ja siellä tullaan esittämään 3D-animaatioiden lisäksi muita high-tech -nähtävyyksiä. Lisäksi puistosta voi tietenkin ostaa virallisia Hello Kitty -tavaroita.

Japanissa Tokion lähellä sitä vastoin on jo Sanrio Puroland -niminen teemapuisto, mutta se on pinta-alaltaan vain 4,5 hehtaaria.

HKI_0309_lr Suomeen vastaavaa teemapuistoa tuskin on tulossa, mutta Hello Kittyn söpöyteen pääsee perehtymään myös lehden kautta.

Nimikkolehden uusin numero sisältää mm. Hello Kittyn ystäviä, kivoja tavaroiden “tuunaustapoja”, herkullisia välipalareseptejä, horoskoopin, värityskuvia, tuote-esittelyjä, kilpailun… Ja jokaisen numeron mukana on kiva Hello Kitty -liitelahja, kuten tämänkertainen suloinen kukkaro. Puuhaa ja kertakaikkisen suloista asiaa siis riittää niin pienille lapsille kuin vähän jo varttuneemmillekin 🙂

Lähde: Anime News Network

Avainsanat