Syynissä: Barbie kesäpussi

15.06.2009 Tri Tuomio

BAR_kesäpussi_muovi_09Pinkkiä, keijumaista, satumaisen kaunista, ihanaa, söpöä. Kaikki tämä levähtää eteeni kun avaan Barbie kesäpussin!

Ensimmäisenä pääsen pyörittelemään käsissäni ihanan pinkkejä rantasandaaleja… jotka eivät valitettavasti mahdu omiin jalkoihini. Höh. Mutta harvemmin varmaan numeron 41 jaloille tehdäänkään Barbie-sandaaleja. Miksei?

Ihastelen myös postikortteja, joissa Barbie esiintyy hip- ja retrotyylisten koristekuvioiden keskellä. Samaten mukana tulevia kesäisiä tarroja. Sisäinen pikkutyttöni herää ja liimailee tarroja päiväkirjaansa ja huoneensa oveen!

Itse lehdessä seikkailee kaunis Barbie-keiju Mariposa. Tietenkin taustalla vilahtaa myös komea keijuprinssi Carlos, joka on ulkonäöltään kuin nuorempi Ken. Syötävän suloinen. Tarinan ohessa on viihdyttäviä minitehtäviä, joiden ratkaiseminen välillä vaatii tarinaan keskittymistä. Lähinnä minua ihastuttavat keijujen upeat vaatetukset. Ja siivet. Ja… vähän kaikki. Viimeisen silauksen ihanaan puuhahetkeen luo kesäinen väritysvihkonen.

Barbie kesäpussi ilmestyy 17.6.