Katin Viikon kannet

11.06.2009 Tri Tuomio

Kesäkuun toinen viikko alkaa olla päättymäisillään -tällä viikolla onkin jälleen laajempi kirjo kansia kattaen niin hevosista unelmoivat kuin villin lännen ihailijat.

Muistattehan myös, että meneillään oleva Myrkky-kisa päättyy 21.6. ja kisan palkinnot ovat…. iiihanan, kesäisen myrkkyisiä! 🙂 Kannattaa siis osallistua, joko oikeassa reunassa olevasta bannerista tai tästä linkistä.

HEL_0309_lr Hellsing 5 tarjoilee jälleen viihdettä veriseltä tarjottimelta: Varmpyyrit vastaan natsi-ihmissudet! Kyllä. Luit oikein. Tästä ei viihde parane. Ääriväkivaltaisen mangan aatelinen lisää kierroksia ja hurme lentää…

Ei suositella alle 15-vuotiaille.

Nyt lehtipisteissä ja EgmontShopissa!

MPO_0209_lr Maaginen ponini – Kesän varjot jatkaa Jenny Oldfieldin suosittua kirjasarjaa. Kristan aurinkoiseen hevoskesään ilmaantuu synkkiä varjoja, kun Drifter-poni myydään ja Krista joutuu jättämään sille haikeat jäähyväiset. Jonkin ajan kuluttua Krista saa kuitenkin tietää, että Drifterin asiat ovat huonosti. Kristan ja Tuikkivan Tähden on pelastettava Drifter – hinnalla millä hyvänsä…

Nyt lehtipisteissä ja EgmontShopissa!

KenParker_8_ Ken Parker on lännensarjakuvien aatelia. Pitkää Kentucky-piilukkoa kantava erämies ja seikkailija vaeltaa omia teitään keskellä Villin lännen suuria tarinoita, rajaseudun levottomuuksia, intiaanisotia ja legendaarisia henkilöhahmoja. Kaksi aikaisemmin suomentamatonta tarinaa: Seuraava pysäkki: Stockton ja Naikan viha.

Nyt lehtipisteissä ja EgmontShopissa!

ORP_0309_lr Orange Planet kutoo suloisen sotkuisia suhdesolmuja! Kauan sitten eräs poika antoi Ruille tähdet taivaalta ja katosi hänen elämästään. Rui luulee jo melkein kuvitelleensa koko pojan, kunnes naapuriin muuttaa tutulta vaikuttava poika. Onko hän se oikea?

Suositellaan yli 13-vuotiaille.

Nyt lehtipisteissä ja EgmontShopissa!

Avainsanat