Sikamakee Myrkky-kisa!

08.06.2009 Tri Tuomio

Eilen päättyi Kramppeja & nyrjähdyksiä -kisa, jossa arvottiin 2 kpl Kramppeja & nyrjähdyksiä 6 -albumeita tekijöiden nimmareilla varustettuna! Voittajat ovat tässä:

Terhi Kilvelä, Oulu
Pekka Ollikainen, Tampere

Paljon onnea! Palkinnot postitetaan mahdollisimman pian.

kesamyrkky09Tänään käynnistyy sitten uusi kilpailu, jonka palkinnot takaavat sen, että mökillä riittää luettavaa ja tarvittaessa myös kärpäslätkää! Kyseessä on tietenkin Myrkky-kesäkisa uuden kesäspessun kunniaksi! Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan kolme mahtavaa Myrkky-pakettia, jotka sisältävät Myrkky-kesäspesiaalin, Firkin-albumin, Myrkky Vaseliini -tilaajalahjan vuodelta 1995, kaksi tarra-arkkia sekä Myrkky-postikortin. Kisabanneri löytyy blogin oikeasta yläreunasta. Kilpailusivulle pääset myös tästä linkistä.

Eli hopi hopi osallistumaan! 🙂

Avainsanat