Katin Viikon kannet

04.06.2009 Tri Tuomio

Ilmoista päätellen kesä oli ja meni – olihan sitä jo siinä 🙂 Eiköhän tuo vielä takaisin tule, toivottavasti ainakin… Tällä viikolla ilmestyi kaksi hienoa lukuvuosikalenteria sekä Saksalaisten Korkeajännitys, joka tarjoaa takuuvarmaa viihdykettä sadepäivän sohvan uumeniin!

KORE_3E09_lr Saksalaisten Korkeajännitys: Kunniavala sisältää tuttuun tapaan neljä toiminnantäyteistä tarinaa sakemannien taistelukentiltä niin maan kamaralta kuin ilmastakin. Korkkarin erikoisnumero on ladattu täyteen juonitteluja, sankarillisia aatteita, vallanhimoa ja periksiksiantamattomuutta!

Nyt lehtipisteissä ja EgmontShopissa!

HEHK_0910_lr Hevoshullu-lukuvuosikalenterissa on kätevä kierreselkä ja paljon tilaa muistiinpanoille! Joka viikolle on hyödyllinen heppavinkki, ja kalenterin lopusta löytyvät Lena Furbergin ihanin piirroksin kuvitetut horoskoopit. Mukana on myös synttärikalenteri, runoja, upeita valokuvia, lukujärjestyksiä, suunnittelupäivyri… Ja päivitetyt hevosten nimipäivät!

Nyt lehtipisteissä ja EgmontShopissa!

KARK_0910_lr Vuoden vinkein juttu on Karvinen -lukuvuosikalenteri 2009/2010 sisältää kaikenlaista, mikä tekee kouluvuodesta karvismaisen: sarjakuvia, Karvisen letkautuksia, vitsejä, bilevinkkejä, huumoriskooppeja ja tietenkin nimipäivät. Kalenteri haluaa kuulla myös ystävien salaisuudet, koulukavereiden parhaat mokat ja kalenterin omistajan kiperistä kiperimmät kokemukset.

Nyt lehtipisteissä ja EgmontShopissa!

Avainsanat