Hevoshulluille kirjanystäville

01.06.2009 Tri Tuomio

Tässäkö tuleva kansikuva?
Tässäkö tuleva kansikuva?

Hevoshullu-lehti järjestää yhdessä WSOY:n kanssa Nummelan ponitalli -kilpailun! Nummelan ponitalli on Merja Jalon suosittu kirjasarja, jossa hevosten kanssa puuhailun lisäksi mietitään ihmissuhteita ja ratkotaan jopa rikoksia.

Nyt sarja saa jatkoa kirjassa nimeltä Tuulinen torni. Uusimmassa kirjassa ongelmia tuottavat vastuuton tallin sijaisopettaja sekä salaperäinen Murhaluoto, jossa tarun mukaan on surmattu valkoisia hevosia.

Kilpailussa vastaajat saavat äänestää mieleistään kolmesta kansiehdotuksesta, ja eniten ääniä saanut kuva tulee Tuulisen tornin kansikuvaksi. Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan Nummela-aiheisia palkintoja!

Kilpailuun voi osallistua tältä sivulta.

Katso myös:
www.hevoshullu.fi
www.wsoy.fi

Avainsanat