Katin Viikon kannet

28.05.2009 Tri Tuomio

Aurinkoista torstaita kaikille! Koululaisille tämä on viimeinen viikko ennen riemukasta kesälomaa, ja ainakin säät tuntuvat suosivan koulujen loppumista – lauantaille ja sunnuntaille kun on luvattu oikein kunnon helteitä. Ei kuitenkaan kannata unohtaa sitä rantalukemista 🙂

HHSP09_lr Kesäkauden aloittaa Hevoshullun Kesäspesiaali! Mukana mm. shetlanninponin rotuesittely, Suomessa ennen julkaisemattomia Polle-sarjiksia, Marvi Jalon pitkä kesänovelli, juttua ohjasajosta, vinkkejä ratsastusleirille, testejä, tehtäviä, upeita runoja ja ihania hevoskuvia! Tämän kesän erikoisuutena on professori Kaurapään tieteellinen artikkeli, joka paljastaa hevoshulluuden aiheuttajan!

Nyt lehtipisteissä ja EgmontShopissa!

HPH_0309_lr Hirviöprinsessa Hime 6: Sukkanauhoja ja hämähäkinseittejä! Hirviövankilassa vallitsee kauhun tasapaino ihmissusien ja vampyyrien jengien välillä, mutta Hime tovereineen sotkee valtasuhteet perusteellisesti. Kaaos kaltereiden takana ei kuitenkaan kestä ikuisesti, joten aikaa jää myös uhanalaisten hirviölajien tunnistamiselle ja suojelemiselle.

Nyt lehtipisteissä ja EgmontShopissa!

SPCO_0309_lr Salapoliisi Conan ystävineen pääsee laskettelulomalle ja he viihtyvätkin erinomaisesti lumimaisemassa. He ovat tekemässä lumiukkoa, kun yhtäkkiä eräs opiskelija löytyy kuolleena rinteen alla olevasta lammesta! Conan alkaa selvittää mahdottomalta näyttävää murhaa. Sen jälkeen edessä onkin nuorten supersalapoliisien kilpailu!

Nyt lehtipisteissä ja EgmontShopissa!

Avainsanat