Vuoden lätkätoimittaja valittu

22.05.2009 Tri Tuomio

SM-liigan kausipalkinnot jaettiin lauantai-iltana Lahdessa järjestetyssä Liigagaalassa. Illan palkituin pelaaja oli savon oma poika Sami Kapanen, joka vastaanotti neljä palkintoa.

jääkiekkolehtiKiiltoa ja kumarruksia jaettiin myös kaukalon ulkopuolisille toimijoille. Vuoden kiekkotoimittajaksi valittiin Jääkiekkolehden Juho-Pekka Mikola. Valintaraadin mukaan Mikola on kauden 2008-09 aikana ollut vahvasti vaikuttamassa lehtensä sisältöprofiilin nostoon ja löytänyt jääkiekosta monta uutta, mielenkiintoista näkökulmaa syvällisiin ja analyyttisiin artikkeleihinsa.

Palkinnon nimeä kantava Jouko Autero oli ensimmäinen tiedotusvälineiden edustaja, jonka Jääkiekkomuseo aateloi. Vuoden lätkätoimittaja-palkinto jaettiin nyt ensimmäistä kertaa sitten vuoden 2005, ja valinnasta päätti SM-liiga yhdessä Jääkiekkojournalistit ry:n kanssa. Kaikki palkitut voit katsoa SM-liigan kotisivuilta.

Avainsanat