Katin Viikon kannet

20.05.2009 Tri Tuomio

Katsotaanpa läpi Viikon kannet näin vähän etuajassa! Kuten viime viikolla lupasin, tästä paketista löytyy niin jännittäviä loppuratkaisuja kuin nauruhermojen revähdyksiäkin 🙂

AOI_0209_lr AOI Housen tytöt käyvät edelleen villeinä Alexin ja Sandyn vuoksi! Edellisessä numerossa Aoi Housen johtajuudesta käytiin kiivas kamppailu ja Alex pääsee nyt maistelemaan tappion karvasta kalkkia. Epäsuhtaiset treffit Carlosin kanssa päättyvät kaaokseen minigolfradalla oudon tutulta vaikuttavan yleisön edessä.

Nyt lehtipisteissä ja EgmontShopissa!

DN12_0509_C1C4_Fin Death Noten huimaavan jännittävä viimeinen osa! Light/Kira joutuu viimein vastatusten jahtaajiensa kanssa. Onko tappavalla muistikirjalla jaetun oikeuden aika ohitse, vai pääseekö Kira opetuslapsineen rakentamaan oman oikeuskäsityksensä mukaista kuoleman valtakuntaa?

Nyt lehtipisteissä ja EgmontShopissa!

OMG_0309_lr Oh! My Goddessin 23. osassa pääsemme tutustumaan Keiichin vanhempiin, joten toimintaa on luvassa! Jumalattarien perhesuhteet ovat aiheuttaneet viime aikoina sekasortoa Keiichin elämässä, mutta nyt on sankarimme isän vuoro pistää hyrskyn myrskyn. Toki Keiichin äiti myös suorittaa ensiesiintymisensä ja pistää heti Belldandyn koville…

Nyt lehtipisteissä ja EgmontShopissa!

STC_0109_lr Maailmanlaajuisesti suosittuun Starcraft-strategiapeliin voi tutustua myös sarjakuvan johdatuksella! Neljä huimaa tarinaa Starcraftin maailmasta mangatyylillä piirrettynä.

Nyt lehtipisteissä ja EgmontShopissa!

TEXM_0109_lr Maxi-Tex: Paholaisen eskadroona. Coloradon jylhillä saloilla, Jeffersonin piirikunnassa, riehuu säälimätön rosvojoukko, joka iskee pieniin kaupunkeihin, arvokuljetuksiin ja syrjäisille maatiloille jättäen jälkeensä tuhoa ja kuolemaa. Parinkymmenen miehen konnasakki katoaa sheriffien posseilta ja armeijan osastoilta kuin maan nielemänä, kunnes oma-aloitteiset rangerit Tex Willer ja Kit Carson ottavat tehtäväkseen koplan jäljittämisen.

Nyt lehtipisteissä ja EgmonShopissa!