Katin Viikon kannet

14.05.2009 Tri Tuomio

Hepsan, taas olisi Viikon kansissa mangaa tuutin täydeltä -ensi viikolla vielä lisää! Nimittäin ensi viikolla ilmestyy Death Noten kahdestoista ja samalla viimeinen osa. Loppuhuipennuksesta selviää niin Lightin kuin Nearinkin kohtalo, älkää siis missatko sitä! Lisäksi samana päivänä ilmestyy AOI House 2! Kuinkahan Alex mahtaa pärjätä treffeillä Carlosin kanssa…

Mutta tsekataanpa tämän viikon kannet:

IYA_0509_lr InuYasha kumppaneineen jatkaa yliluonnollisia voimia vahvistavan Shikonin sirpaleiden jäljittämistä. Shikonin voimia himoitsevat lukemattomat hirviömäiset ja pahansuovat olennot, joten tehtävä ei ole vaaraton.

Yoorei Taisein pitäisi auttaa Inuyashaa ymmärtämään Tessaigan salat, mutta opettajan sisälmykset syönyt yookai on yhä karkuteillä. Vai onko kyseessä sittenkin vain salakavala juoni?

Nyt lehtipisteissä ja EgmontShopissa!

NAN_0309_lr Nana 7: Blastin nousukiito jatkuu hurjana, mutta onko yhtye sisäisesti tarpeeksi vahva kestääkseen kasvavan paineen? Nana Komatsun ihmissuhdesotku syvenee. Nobu ja Takumi taistelevat tytön sydämestä omilla tahoillaan…

Nyt lehtipisteissä ja EgmontShopissa!

WAR3_0209_C1C4_Fin Upeat sarjakuvaseikkailut Warcraftin maailmassa jatkuvat! Upealla mangatyylillä toteutettu visio maailman suosituimman nettiroolipelin maailmasta. Kirjassa neljä upeaa seikkailua!

Nyt lehtipisteissä ja EgmontShopissa!

Avainsanat