Katin Viikon kannet

07.05.2009 Tri Tuomio

Jaajaa, niin se vaan taas on, että viikko kallistuu lopuilleen. Suurin osa ihmisistä näyttää väsyneiltä -onko sitten syynä kevätväsymys vai eilisen MM-kisan seuraaminen. Voi Suomi, minkä teit.

hw_0109_c1lr1 Hot Wheels on palannut lehtihyllyille! Poikien suosikkilehti sisältää paljon autojen esittelyitä, hienoja julisteita, tehtäviä ja paljon muuta! Ensimmäisen numeron mukana on mahtavia Hot Wheels-tatuointeja!

Nyt lehtipisteissä!

sysp_0209_lr Systerin kesäinen plussapaketti Systeri Plus on lehti tyttöjen mieleen! Uusin numero on täynnä hyviä vinkkejä, hauskaa puuhaa ja kivaa lukemista. Tämän lehden kanssa ei tule aika pitkäksi, sillä luvassa on paljon kesään liittyviä testejä ja romanttisia novelleja!

Nyt lehtipisteissä ja EgmontShopissa!

karp_0209_lr Karvinen ilahduttaa meitä uudessa pokkarissaan “Minulla on komea planeetta”! Rakastettava oranssiraitainen kissa naurattaa niin pienempiä kuin vanhempiakin, huolimatta sen lisääntyvistä ikävuosista. Milloin Karvinen ei kiusaa oskua, sillä on kiire laiskotella ja pyörittää silmiään deittiseuraa etsivälle Eskolle.

Nyt lehtipisteissä!