X-Men Origins -elokuva silpoi silkkaa rahaa

04.05.2009 Tri Tuomio

1.5. ensi-iltansa saanut elokuva X-MEN Origins: Wolverine tahkoi sievoiset summat lipputuloja jo ensimmäisinä pyörimispäivinään. Comicbookresources.com uutisoi elokuvan tuottaneen pelkästään ensi-iltanaan jopa 35 miljoonaa dollaria! Koko viikonlopun tuotoksi varmistui äskettäin huimat 87 miljoonaa dollaria.

Joka tapauksessa 20th Century Foxin väki päästelee varmasti syviä helpotuksen huokauksia, sillä kyseisen elokuvan lähes valmis työversio vuoti nettiin kuukautta ennen ensi-iltaa. Sen sanottiin olevan Hollywoodin historian suurin vuoto, ja uskottiinkin, että elokuvaa ehdittiin ladata miljoonia kertoja sen ollessa jaossa vertaisverkossa.

Oletko jo nähnyt elokuvan? Kirjoita kommentteihin oma arvostelusi! Voit myös arvostella Wolverine: ASE-X -sarjakuvan, jonka hankit näppärästi EgmontShopista.

Avainsanat