Egmontin mangoja syynissä

04.05.2009 Tri Tuomio
hollowfields Hyvää vapunjälkeistä maanantaita kaikille! Viikko alkaa ainakin Tampereen korkeudella hiukan pilvisesti, mutta itse viikonloppuna saatiin nauttia aurinkoisesta kelistä 🙂 Toivottavasti simanjano on tyydytetty ja herkkujakin syöty!

Uusimmassa Anime-lehdessä (nro 3/09) on suurennuslasin alla parikin Egmontin mangaa: Hollow Fields sekä AOI House. Varsinkin Hollow Fields sai arvosteluissa ylistystä;

Loistavien hahmojen lisäksi Hollow Fields tarjoilee mojovasti huumoria. … Hollow Fields on ehdottomasti paras ulkojapanilainen manga, mihin olen tutustunut. …  On synti, jos joku jättää tämän hyllyyn kirjailijan nimen perusteella.

Sami Karilainen, Anime-lehti

Myös AOI House saa oman osansa kehuista, varsinkin vauhtinsa ja älyvapaan huumorinsa puolesta!

AOI House 2 nähdään kaupoissa 20.5. ja Hollow Fields 2 24.6.

Avainsanat