Viikon kannet: Wolverine Ase-X & Viivi ja Wagner

30.04.2009 Tri Tuomio

Vappuhuumaa ja värien juhlaa! Vappuna saa juoda simaa ja syödä tippaleipiä niin että napa naukuu, ja vielä pistää värikkään peruukin päähän 🙂 Voiko siis ihanampaa aikaa ollakaan!

Siirrytäänpä sitten vielä Viikon kansiin:

skk_0509_lr Wolverine: ASE-X kertoo tarinan sarjakuvamuodossa Wolverinen alkuperästä. Mistä Logan tuli ja kuka hän oli ennen, kuin hänestä tuli Ryhmä-X:n suosituin jäsen?
Mutantti, hirviö vai tappokone? Logan on siepattu. Häneltä on riistetty ihmisyys. Häntä on piinattu ja kidutettu, ja hirveiden kokeiden kautta hänestä on muokattu elävä ase… ASE-X! Palaa legendan alkuun ja näe, miten Loganista tulee WOLVERINE. Järkyttävän ja jännittävän sarjakuvan on laatinut legendaarinen taiteilija Barry Windsor-Smith.

Nyt kirjakaupoissa ja EgmontShopissa!

rave20 Tulta! Räjähdyksiä! Vesiluoteja! Rave 20 on jälleen täysi vauhti päällä! Villin toiminnan vastapainoksi paljastetaan paljon salaisuuksia Harun syntyperästä ja tähtimuistin merkityksestä. Tästä alkaa mangatarinan loppuhuipennus!

Nyt lehtipisteissä ja EgmontShopissa!

viw_0309_c1 Sikaa suolaiseen nälkään!  Viivi ja Wagner -lehden uusimmassa numerossa pariskunta seikkailee ihmissuhdesaparoissa ja huumorin höystämässä jokapäiväisessä elämässä. Mitä tapahtuukaan, kun Wagner yllättäen ilmoittaa ostaneensa asunnon ja joutuu hankkimaan työtä? Tuleeko possusta mies?

Nyt lehtipisteissä ja tilattavissa EgmontShopista!

Avainsanat