Mangakahvila avattu Helsingissä

27.04.2009 Tri Tuomio

Manga Cafen julkisivuTiedossa on mukavia uutisia pääkaupunkiseudun mangafaneille! Nimittäin aivan Helsingin ydinkeskustaan on avattu mangakahvila Manga Café, jossa voi japanihenkisten juomien ja pikkupurtavien lomassa tutustua erilaisiin mangoihin.

Manga Café tarjoaa asiakkailleen erilaisia makeita ja suolaisia herkkuja, niin japanilaisia kuin tuttujakin makuja. Teevalikoimasta löytyy varmasti jokaisen makuun jotakin. Valikoimaan tulee kuulumaan myös pieni joukko japanilaisia makeisia ja virvoitusjuomia. Lounasaikaan ruokalistalta voi valita vaikkapa misokeittoa tai surimisalaattia. Pienempään nälkään listalta löytyy mm. tofunyyttejä ja merilevämuffineita.

Mangoja kahvilasta löytyy jo monenlaisia, mutta valikoimaan on vielä luvassa laajennuksia!

Kotisivut: http://mangacafe.fi/
Manga Cafén sijainti kartalla

Avajaisten mangavalikoimaa Pikachu nauttii olostaan Herkkuja, herkkuja

Kuvat © Manga Café

Avainsanat