Viikon Kannet: Death Note ja Tex Willer

23.04.2009 Tri Tuomio

On aivan mahtavaa, kun herätessä aurinko paistaa ja linnut laulavat! Huomasin tänä aamuna kotoa lähtiessäni, että krookukset olivat alkaneet kukkia talojen reunuksilla, ja että naapurin lapset olivat piirrelleet väriliiduilla kuvia asfaltille. Täydellisiä kevään merkkejä, siis!

Nyt kun keväthuuman energiaa riittää, voidaankin siis siirtyä tarkastelemaan Viikon kansia 🙂

dn_0409_lr1 Death Noten tarina lähestyy loppuhuipennusta; muistikirjan haltuunsa saanut Mikami rankaisee rikollisia aikaisempia Kiroja ankarammin. Light haluaa ohjata vasallinsa oman ideologinsa mukaiselle kurssille, mutta yhteydenpito on vaarallista, kun L:n manttelinperijät Near ja Mello hengittävät niskaan. Light aikoo kauniin Takadan avulla houkutella jahtaajansa esiin, mutta Misa ei katso Lightin ja Takadan suhteen kehitystä hyvällä… Huikea Death Note!
Suositellaan yli 14-vuotiaille.

Nyt lehtipisteissä ja EgmontShopissa!

texa_0109_lr Tex Willer -suuralbumi Mies Atlantasta tarjoaa toimintaa villin lännen tyyliin! Sisällissodan aikaan epäonninen Tex oli vajoamassa hevosineen juoksuhiekkaan, kun harmaatakkinen luutnantti Johnny Butler pelasti hänet pälkähästä. Vuosia myöhemmin Butler muistuttaa velasta lähettämällä avunpyynnön Arizonasta, Prescottin putkasta. Niinpä  Tex Willer ja Kit Carson ratsastavat vapauttamaan konnaksi lavastettua Butleria.

Nyt lehtipisteissä ja EgmontShopissa!

piko_0109_lr1 Pikku Piko seikkailee 14: Siitäs sait! Kaikkihan me olemme olleet joskus lapsia, niin myös Fantasion kumppanina tunnettu Piko. Ennen kuin Pikosta tuli iso, hän oli pieni ja asui vanhempiensa kanssa pienessä maaseutukaupungissa. Hänen suuri rakkautensa oli pikkutyttö nimeltä Sussu, ja hänen paras kaverinsa oli Pehko. Yhdessä he tekivät elämän vaikeaksi isä Angelossille, liikunnanopettaja Jämälle, valvoja Härkäpäälle ja kaikille muille tyhmille aikuisille, jotka olivat unohtaneet olleensa kerran itsekin lapsia.

Katso myös pikku Pikon viralliset kotisivut, jossa voit mm. lähettää e-kortteja ja pelata pelejä! Sivut ovat ranskaksi.
http://www.lepetitspirou.com/

Kirjakaupoissa lähipäivinä!

systeri509_01 Systerin uusin numero tuo nuorille tytöille tietoa ja uutisia niin muodista kuin tämän hetken kuumimmista julkkiksista! Tässä numerossa mm. Idols-tähti Anna Puu, Hannah Montana -sarjan Shanica Knowles ja tähtifutaaja Cristiano Ronaldo. Teemana keväisen vihreässä numerossa nolot tilanteet.

Ostettavissa lehtipisteistä ja tilattavissa EgmontShopista!