Lisää kesän uutta mangatarjontaa

22.04.2009 Tri Tuomio

blogkawaiiAiemmassa merkinnässäni esittelin kesällä ilmestyviä Haruka Fukushiman mangoja Ai ga nakucha neMeikkikeiju ja Pika-aikuinen – Otona ni nuts. Mutta ei se uusien mangojen tulva tähän suinkaan pääty 🙂 Luvassa on hersyvää draamakomediaa ja mielikuvituksellista fantasiaa!

Gentlemen’s Alliance Cross

Arina Tanemura on luonut monta ikimuistoista mangaa, mm. Full Moon wo Sagashite, Time Stranger Kyoko sekä Kamikaze Kaitou Jeanne. Kesällä julkaistava 11-osainen mangasarja on Tanemuran uudempaa tuotantoa ja kulkee nimellä Gentlemen’s Alliance Cross.

Gentlemen’s Alliance Cross kertoo perheensä myymän 15-vuotiaan Haine Otomiyan tarinan. Lievästi höhlä ja runsaasti pippurinen sankaritar on pienestä pitäen ollut rakastunut Shizumasa Toguun, joka tunnetaan myös nimellä Keisari, koska tämän on Hainenkin käymän opinahjon, Keisarillisen akatemian, oppilaskunnan puheenjohtaja. Vaikuttaa tosin siltä, että Shizumasa pitää vain pojista, mutta toisaalta hän on melkoinen satusetä.

Arina Tanemura on jälleen elementissään. Superrikkaiden koulumaailma takaa hyvät lähtökohdat runsaille juonitteluille ja näyttävälle puvustukselle. Gentlemen’s Alliance Cross on tämän päivän pukudraamaa parhaimmillaan kauniista hahmoista tinkimättä!

Sitten mangauutisia fantasian ystäville!

Legends of the Dark Crystal

Barbara Randall Keselin kirjoittama ja Heidi Arnoldin ja Max Kimin taiteilema mangatyylinen trilogia Legends of the Dark Crystal toimii johdantona fantasiaelokuvaklassikolle Musta kristalli (1982).

Garthimien sota kertoo lukijoille, mitä tapahtui satoja vuosia ennen elokuvan tapahtumia. Kaksi gelflingiä, Lahr ja Neffi, joutuu todistamaan, kuinka pahojen skeksisien juonittelut suistavat ennen rauhallisen maailman kaaokseen. Aseinaan skeksisit käyttävät hirviömäisiä garthimeja, joita vastaan Lahr joutuu taistelemaan heti tarinan alussa, mutta onko lempeästä paimenesta soturiksi? Muikeaa fantasiaseikkailua ja mielikuvituksen juhlaa!

Siis kesää odotellen…!

Avainsanat