Haruka Fukushima valloittaa!

21.04.2009 Tri Tuomio
cj_0408_lr orp_0209_lr1

Cherry Juicen ja Orange Planetin luoja Haruka Fukushima kääntää mangan lukijoiden katseet söpöllä piirrostyylillään ja romanttisilla tarinoillaan! Tänä kesänä Egmont julkaisee Fukushimalta kaksi uutta mangaa: Ai ga nakucha neMeikkikeiju sekä Pika-aikuinen – Otona ni nuts!

Ai ga nakucha ne – Meikkikeiju

Tenko on poikatyttö, joka on pienestä pitäen toivonut menevänsä jonain päivänä naimisiin lapsuudenystävänsä Anin kanssa. Tenko rukoilee jopa tähtiä tekemään hänestä söötin, jotta hän voittaisi Anin sydämen. Asiat tuntuvat kuitenkin menevän pieleen. Tenko riitelee jatkuvasti Anin kanssa ja An nimittelee häntä rumilukseksi.

Eräänä päivänä Tenko saa yllättävää apua, kun taivaalta putoaa meikkirasia hänen päähänsä. Rasiasta ponkaisee ulos Ai, tyttö, joka on vastuussa ulkoavaruuden tavaratalossa galaksin meikkiosastosta. Ai muuttaa Tenkon olomuotoa erikoisilla avaruusmeikeillään. Meikit muuttavat Tenkon väliaikaisesti muun muassa tyttömäisen suloiseksi ja seksikkääksi. Miten An reagoi muutoksiin? Onnistuuko Tenko voittamaan rakastettunsa sydämen Ain avustuksella?

Pika-aikuinen – Otona ni nuts

Neliosaisen sarjan päätähti on 10-vuotias Natsumi Kawashima, joka haluaisi jo kymmenen vuotta vanhemman kurvit tehdäkseen vaikutuksen huomattavasti vanhempaan ihastuksen kohteeseen. Eräänä päivänä hän saa käsiinsä pähkinöitä, jotka tekevät tästä toiveesta totta, mutta eivät ilman sivuoireita.

Varoituksista huolimatta Natsumi ottaa pähkinät käyttöönsä, sillä kukapa teini ei haluaisi aikuistua hetkessä ja näyttää hyvältä tehdäkseen vaikutuksen mielitiettyynsä.