Adamantiuminkova jätkä: Wolverine

17.04.2009 Tri Tuomio

skk_0509_lr Toivottavasti olette valmiina; toukokuu aloitetaan nimittäin loistavalla toiminnalla sekä räjähtävän makeilla erikoistehosteilla! 1.5. elokuvateattereissa saa ensi-iltansa X-Men Origins: Wolverine.

Äskettäin uutisoitiinkin siitä, jotta elokuvan workprint-versio vuoti nettiin jopa kuukautta ennen elokuvan virallista julkaisupäivää. Asian on katsottu olevan niinkin vakava, että FBI on otettu mukaan tutkimuksiin. YLEn sivujen mukaan elokuvaa ehdittiin ladata vertaisverkosta jopa 100 000 kertaa ennen sen poistamista. Mutta koskapa kyseinen versio elokuvasta oli keskeneräinen, sen katsojat pilasivat elokuvaelämyksensä; elokuvassa nimittäin näkyivät vielä esimerkiksi näyttelijöitä kannattelevat vaijerit ja useampi erikoistehoste puuttui kokonaan.

Lue YLEn uutinen asiasta täältä.
Elokuvan viralliset kotisivut: www.x-menorigins.com

6.5. ilmestyy odotettu sarjakuvakirja Wolverine: ASE-X, jonka tarina ja taide ovat Barry Windsor-Smithin käsialaa. Sarjakuva kertoo Loganin tarinan alkuvaiheet aina siihen asti, kunnes hänestä tulee legendaarisen RYHMÄ-X:än jäsen. Uutta kokoelmaa täydentää Windsor-Smithin vuonna 2001 laatima uusi tarina, jota ei ole julkaistu aiemmin suomeksi!

Voita itsellesi Wolverine: ASE-X-albumi ja Ihmesarja 15: Wolverine-pokkari Plazan sivuilla! Kilpailu on voimassa 10.5. asti.